kalinka9 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Tytuł: Dojdź do końca Gatunek: zręcznościowo-wkurzająca Opis: W grze jesteśmy czerwoną gębą. Próbujemy doprowadzić go do końca, czyli pomarańczowego kwadratu. Po drodze omijamy różne przeszkody i staramy się nie dotykać ścian. Gra posiada 14 leveli, które nieraz będą sprawiać nam trudności. Download: Klik! Rozmiar pliku: 9140KB Autorzy: Programowanie: kalinka9 Fabuła: kalinka9 Grafika:kalinka9 Muzyka: różne zasoby Screeny: Menu Level 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Większego rozmiaru nie było :boxed: ? Ocenę dam w edicie. EDIT: Zalety: - zręcznościówka (lubię ten typ gier). więcej nie ma. :P Wady: - kolizja ze ścianą beznadziejna. - muzyka wkurzająca. - grafika pupna. - gra szybko się nudzi. Muszę przyznać, że doszedłem do 4 lvl, bo dalej nie wytrzymałem. Jako, że to Twoja pierwsza gra, to dam Ci te: 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 bardzo słabiutkie wykonanie, grafika też kuleje, ogólnie nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie ściągam. Bez przesady 9 MB? Co ty tam wrzuciłeś? Na screenie widać że cieńko z grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie no, nie przesadzajcie. Nie jest taka zła. Ale większej oceny, niż 2/5 jednak nie mogę dać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Omglolroflmao! 9 MB! Coś ty tam napakowała?? :boxed: Jak ściągnę, to dam edita ;) EDIT: Gra nawet niezła, podobna do tego labiryntu, co tam na końcu straszyła krzykami i wyglądem taka "stara rura". Grafika: wyjątkowo d**na! Muzyka: musi być tak duża?? :boxed: Fabuła: ciekawa 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinka9 Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ten rozmiar to przez te backroundy (jest ich 7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 To wstaw jakieś mniejsze. I tak ich zbytnio nie widać, bo ta siatka zasłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ściągnąłem zagrałem wywaliłem. SyF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Pierwszych gier raczej lepiej na GmClan na wrzucać. Może nawet jest trochę wciągająca, ale to pięciominutowa produkcja. Wystarczyłoby zmienić grafiki, dodać jakieś efekty, cokolwiek i już by to wyglądało inaczej. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 5 minutowa produkcja...chyba dla ciebie. Ja daje 4, uwielbiam gry tego typu, a a jest calkiem fajna. Ja przynajmniej sciagnalem a nie patrzalem na screenach tylko bo na screenach wyglada to gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Doszedłem do 8 poziomu więc zachowaj dla siebie takie komentarze :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Nazwa gry jest dwuznaczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Yoda, nie przy dzieciach, zbereźniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dzieci nie o takich rzeczach rozprawiają ^^ Ciężko mi znaleźć jakieś zalety... Grafika o kant d... idzie rozbić, muzyka nie powala, no i 9 MB!!?? A przypomnijcie mi ile ma Almora?? (swoją drogą produkcja setki razy lepsza ^^) PS Jeżeli to faktycznie backgroundy tyle zajmują, to może spróbuj wyeksportować je w zewnętrznym programie do PNG i potem load??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Doszedłem do 8 poziomu więc zachowaj dla siebie takie komentarze :angry: wcale nie mowie o wszystkich z gmc, tylko niektorych EDIT: widze ze po moim wczesniejszym poscie wyglada na to, ze powiedzialem ze ty Feynornie patrzales po screenach, ale uwierz mi, wcale nie o to mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jak dla mnie 2/5, za caloksztalt... nie zniechecaj sie, raczej poszukaj w dziale skryptow i przykladow jakis przyklad poruszania sie, platformowy czy w widoku z gory i sprobuj rozgryzc jego dzialanie (niektore powinny byc dosc dokladnie poisane, co jak i dlaczego dziala). jak na pierwsza produkcje nie jest tragicznie, przynajmniej nie jest to "catch the clown". no i zapisuj grafike jako png/gif przed zaladowaniem do GM, albo zapisuj ja GM-em jako gify i importuj spowrotem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurajek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A mi się gra podoba choc grafika jest kiepska Daje 4/5 Aha ja doszedłem tylko do trzeciego poziomu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 3/5 :thumbsup: Dlaczego??: - to twoja pierwsza gra, moja byla o wiele wiele gorsza ( na szczescie jej tutaj nie ma xD) - skoro to twoja pierwsza gra grafika nie musi byc mocarna - jakis tam pomysl masz :sp_ike: :sp_ike: :sp_ike: UJEMNE: - monotonia pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi