Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Heheh...Narobiłem wam apetytu,co nie*? :D Ale to nie są żarty :] Niektórzy z was pewno jush to znają.Wiecie już? Chodzi mi o translate.google.pl. W polu "Tłumaczenie strony" wpisujemy adres strony,która może być praktycznie w każdym języku(np.angielskie GMC) i niżej wybieramy język strony i język do którego strona ma być tłumaczona.Klikamy "Przetłumacz",czekamy dłuższą chwilę i cieszymy się nie znajomością języków obcych B) Co o tym myślicie? :twisted: * - taki profesjonalny temat :lol: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 No, brawo, ale Ameryki to raczej nie odkryłeś. Nie mówiąc już o wątpliwej jakości jakiegokolwiek translatora* :). Google Translator to przydatne narzędzie, jeśli Ci pomaga - korzystaj, ale zakładanie o tym tematu to lekka przesada, nie uważasz? ;) * rytmiczna muzyka pop? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 żal mi czasem takich ludzi.... rytmiczna muzyka pop? :lol2: yeah gugle roxi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 A mi żal was :P Chciałem się z wami podzielić ciekawą wzmianką,a że to valhalla to dział wydawał się być odpowiedni... Ale skoro wy,mądrale(Jakim and lenin sp.zoo.;P) żałujecie mnie(bo tak z waszych postów wynika) to zastanówcie się nad sobą...temat uważam za closed :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi