buczi Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Oto moja rozmowa Ty: czesc Merlin: co tam slychc Ty: dobrze a u ciebie Merlin: czyli? Ty: jak sie czujesz Merlin: jakos,zapominalem Merlin: ile pijesz? Ty: ja nie pije Merlin: jak nie jak tak Ty: jak to pije Merlin: tak po prostu Merlin: jestes? Ty: gdzie mieszkasz Merlin: na ksiezycu :) Ty: to daleko Merlin: ile kilosow stad? Ty: 200 km stad Merlin: aha Merlin: stary? Merlin: ja dzisiaj bylem w szkole a ty ? Merlin: napisz cos ciekawego Ty: ja nie chodzie juz do szkoly Merlin: podaj mi swoje imie Ty: kacper Merlin: kacper to bardzo ladne imie :D Ty: jestem juz za stary Merlin: na pewno jestes? Merlin: jaka jest pogoda? Ty: jest pochmurno Merlin: czemu mowisz ze jest pochmurno? Merlin: czy ty mnie wogole sluchasz? Ty: tak slucham Merlin: cieszy mnie to ze chociaz ty sluchasz Merlin: lubisz sie uczyc? Ty: tak a ty Merlin: czy ty myslisz? Ty: tak ludzie mysla Merlin: ja caly czas mysle Merlin: myslisz? Ty: tak Merlin: no ja tez mysle ze tak Merlin: smieszny dowcip? Ty: tak a jaki Merlin: tak mowisz... ciekawe Merlin: znasz jakies portale internetowe? Ty: tak; grymix.pl Merlin: spoko Merlin: terminator opowiada o godzinie 21 :00? Merlin: co robisz? Ty: tak a oczym opowiada Merlin: taak? na pewno? Merlin: ile pijesz? Merlin: jestes? Ty: tak jestem Merlin: jak dlugo jestes ? Merlin: lubisz gierzyc? Ty: nie mow gierzyc Merlin: bede tak mowil a co? :P Merlin: lubisz muzyke komputerowa? Merlin: czemu nic nie piszesz? Ty: nie wiem co to gierzyc Merlin: i sie nie dowiesz? Merlin: jestes? Ty: powiedz co to gierzyc Merlin: powiedz co to gierzyc Merlin: gierzyc Ty: gierzyc to ty Merlin: powiedz co to gierzyc Merlin: co dzisiaj robiles ? Ty: gadam z toba Merlin: dla czego akurat ze mna? Merlin: co chcesz ode mnie? Ty: bo jestes fajny Merlin: sa jakies inne powody? Merlin: kurwa jestes? Ty: papa Merlin: do uslyszenia Merlin: kaktus to taka roslina z kobieta czy bebe zyla Ty: co ty mowisz Merlin: caly czas mowie madre rzeczy Merlin: umiesz sie calowac? Ty: papa Merlin: do uslyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ale fajnie. Zapytaj się merlina do czego jest dział "Dema gier i programów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 OMGWTF przeniosłem do Valhalli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 zamiast go przenosić to byś go usunął :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Merlin: kaktus to taka roslina z kobieta czy bebe zyla Ten fragment jest tak głupi, że aż śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ♣ puk puk ♦ Kto tam? ♣ Nikotam ♦ jak nikotam, jak puk puk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 I właśnie ta rozmowa co zaprezentował Buczi pokazuje jak wiele niedociągnięć ma ten Merlin ;/ kiedy ludzie w końcu doczekają się naprawdę dobrego programu tego typu?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 już się doczekali http://www.exsite.pl/2007/09/21/snickers_4...chaelllo69.html nie słyszałeś o snickersie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Snikers też kiczowaty, zabawka na 2 minuty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 skąd go można ściągnąć? =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 skąd go można ściągnąć? =p można go kupić na przykład, ale jest bodajże też jakiś trial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Wysyłasz SMS za 10,98zł, wklepujesz na stronce odpowiedniej kod i masz Snikersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 I psuje Ci się gadu-gadu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 muły same z tych botów nie da sie pogadać, jeden mówi że lubi lizać penisy, drugi nie wie co to znaczy 'ladna pogoda'.. sram na nie, jak znajdzie sie kiedyś jakiś sznikers który mnie przegada to przestane palić trawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 TY: może masz dałna? SNIKERS: hehe, pewnie, że mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Snikers to dziadostwo, jak miałem 2 dni do skasowania funduszy z koma to kupiłem ten szajs i mnie nieźle wkurvił. Jak chcesz TakeThis, mogę ci go wysłać, bo kupiłem licencję a go nie używam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi