Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 To już dużo lepiej by było jakiś rozbudowany skrypt galerii wziąć a nie E-F, który jest do wszystkiego i do niczego :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Poszukam jakiś wtyczek galeri do E-F może są jakieś fajne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 http://opensourcecms.com - przejrzyj sobie tutaj dział Image Galleries, na pewno znajdziesz coś dużo ciekawszego będącego dużo lepszym rozwiązaniem od E-F, którego każdy ma dość :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ok lookne ;p A może wymyśl jakieś kategorie tej grafiki ;p Edit: Wybrałem 4images, co o tym sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Raczej dobre, typowa galeria, a nie przepchany cms portalowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 heh;p to dobrze :) Jeszcze zmodyfikuję lekko wygląd dodam kategorie i oficjalnie stronka ruszy ;p EDIT: Strona z grafiką do gier! Oficjalnie ruszyła :) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Nic specjalnego, aczkolwiek zachwycająco jak dla mnie wygląda jasna skórka ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Takie rzeczy jak ten krzak powinny być zapisywane w PNG z kanałami alpha, bo potem po dodaniu do gry zostanie biała obwódka. Ogólnie, PNG to lepszy pomysł od GIF. Poza tym, mogłeś chociaż zmienić tą standardową skórkę ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 no wiem wiem, popracuję nad wyglądem heh ;) Przeglądałem na nacie skórki ale są bardzo dziwne, więc zrobię swoją. PNG też można dawać z tego co ustawiałem ;p EDIT: Każdy może dodawać grafikę poprzez wybranie kategori i naciśnięcie buttona "UpLoad" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 dobrze jest, może jak coś sklecę to wrzucę, tylko wygląd stronki przypomina mi windowsa 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 nad wyglądem już pracuję, niedługo tzn. będzie nowy styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 yoyo.pl :( dodam trochę graficzek :) zobacz to: http://dot.tk - darmowa domena .tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ja radze dodac tez mozliwosc ladowania plikow PSD jesli takowej nie ma, bo wiele osob chciala by nieraz podrasowac grafike, chocby zabawa z kanalem alpha, wiec przydatna opcja by byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ja radze dodac tez mozliwosc ladowania plikow PSD jesli takowej nie ma, bo wiele osob chciala by nieraz podrasowac grafike, chocby zabawa z kanalem alpha, wiec przydatna opcja by byla Zgadzam się dodaj więcej formatów. Skasuj również to, że admin musi akceptować grafiki. Nazwę kategorii "Rzeczy" zmienił bym na "Przedmioty". "Nowe zdjęcia" zmień na "Nowa grafika" I jest jeden przycisk nie po polsku. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 dodam trochę graficzek smile.gif :thumbsup: zobacz to: http://dot.tk - darmowa domena .tk http://games-graphics.tk - nowa domena :) ja radze dodac tez mozliwosc ladowania plikow PSD jesli takowej nie ma już jest;p Skasuj również to, że admin musi akceptować grafiki. Sądzę że lepiej będzie jak bd akceptował. Nazwę kategorii "Rzeczy" zmienił bym na "Przedmioty". Już zmieniłem... "Nowe zdjęcia" zmień na "Nowa grafika" później zmienie I jest jeden przycisk nie po polsku. Zmienię wraz z nowym stylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 A kategoria 'otoczenie' co oznacza? i jak mam samochód do wrzucenia to za nic nie wiem do jakiego działu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 hmm, może sam wymyślisz ja dodam, otoczenie to myślałem nad czymś typu: -latarnie -ławki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Markuz, dla ciebie 70 zł to `nie za dużo`? To jest w chuj mało bejbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 no to właśnie mówię że nie za dużo jak za taki skrypt :) PS> Nowy wygląd ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi