Yoda Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 ja-piłkarz = Epic Fail! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Zlot do Warszawy, a nie do Krakowa ;P (takie moje zdanie) Borek z tym ProEvo masz racje, zwlaszcza ze i tak wszystkich bym rozpłakał ;) PS https://gmclan.org/uploader/2522/ustawienie.jpg O! Ja mieszkam w Wawie to bede miał blisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jak tak to lepiej do Krakowa albo do Ustki lub do Słupska xD A najlepiej to ja będę stać na bramce :P Tuxman sędzia :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Zresztą, pomysł spotkania nie wypali na 100% :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Zlot do Warszawy, a nie do Krakowa ; może do Łodzi? Borek z tym ProEvo masz racje, zwlaszcza ze i tak wszystkich bym rozpłakał smile2.gif Ta jasne chcesz się sparawidzić? jakiś turniej może w Pes-a by się przydał na forum? ;) Zresztą, pomysł spotkania nie wypali na 100% wiadomo ale warto pomarzyć :P Jakby było gdzieś w okolicach łodzi to pewnie bym wpadł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Lenin poczekaj poczekaj tylko mnie najdzie zajaweczka na Pro xD No i oczywiscie musze kupic oryginalne ProEvolution ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Był kiedyś pomysł spotkania, Gnysek wszystko organizował, nawet zorganizował nocleg i takie sprawy, ale było za mało chętnych ;p . Chociaż, co się dziwić, komu się chciało jechać do jakiejś wsi na samej północy kraju xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 może do Łodzi? Może do Katowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie lepiej do Częstochowy? Przy okazji się pomodlicie o przyszłość strony xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 e tam, najlepiej do Głubczyc nie ma co tu robić i w ogóle jest fajnie. :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Sadzę, że Lublin będzie jednak najlepszym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A ja sądzę, że ten temat i tak się kupy nie trzyma. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A ja myślę że do Warszawy! Zwiedzicie stolicę, i spotkacie się ze mną!! :D EDIT: Ja chce być na obronie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Sadzę, że Lublin będzie jednak najlepszym pomysłem.W takim wypadku mógłbym się na chwilę pokazać, o ile byłoby to po 16. września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi