Wiedzmak2 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Euro już za nami, a gdyby tak gmclanowicze sami zrobili zjazd i grali o puchar Gmclannu w PIŁKE NOŻNĄ :lol2: ( w kształcie młotka) tylko gdzie można by się zjechać ? (hmmm) Ustawienie Wiedzmak2 (bramka) gnysek Vangogh tymon zalu w samuraj warcraft TuxMan ziomalik solmis Pani Kontekstowa No to jedną drużynę już mamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Pani kontekstowa to fikcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Nowe ustawienie drużyny (admini i modzi): Marmot (bramka) Tymon Borek gnysek Yoda Maximal Jaklub Ranmus PsichiX Snake Beczo (były moderator) Kolejna drużyna złożona z administracji GMC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 10 graczy ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 10 graczy ? ;o Bo nie ma innych modów - dlatego :( EDIT: Poprawiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A gdzie jedziemy na mecz ? może "kocioł czarownic" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A gdzie jedziemy na mecz ? może "kocioł czarownic" ? omgwtfbbq... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Kto mi powie, o co chodzi w tym temacie, temu odejmuję warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 a gdyby tak gmclanowicze sami zrobili zjazd A gdzie jedziemy na mecz ? może "kocioł czarownic" ? wut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 GRA W PIŁKE NOŻNĄ !!! Kto będzie czilliderką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Kto mi powie, o co chodzi w tym temacie, temu odejmuję warna. omgwtfbbq... Wytłumaczyłem. Odejmij mi warna, proszę. Proszę Cię bardzo. Maximal :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Wiedzmak... po pierwsze gmclan to serwis ogolnopolski i nikt nie będzie jechał prosze ja ciebie z Gdyni do Krakowa. A poza tym tutaj większość to dzieci, ktore same sie na taka podroz by i tak nie wybraly. Chyba, że szukał byś tylko ze swojego województwa ale raczej i tak to nie wypali ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 czilliderką wut "kocioł czarownic" Czy to jest w polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 komentujemy mecze euro w postach? niby "ranma wykonuje piątkę, piłka leci leci leci i przejmuje ją biegnący kibic"? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 I tak mecze będą ustawione i będzie Ranmus tylko wygrywał. Sama korupcja w piłce nożnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Wytłumaczyłem =) odejmij mi warna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Wybacz, krynior był pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 wcale nie! ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Misiek a z Gdyni do Iławy ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Misiek999 ma rację, do takiego spotkania nie dojdzie, ale gdyby doszło to by były jajca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor głupszy od tematu. btw. Ja dalej nie wiem o co chodzi :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A nie lepiej rugby? Admini & moderatorzy versus reszta. Tuxman na ataku? Hmmm... http://www.youtube.com/watch?v=dzeeaEsIFLs (od 20 sekundy) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Ja chce! ja chce!! JA CHCE BYĆ MASKOTKĄ DRUŻYNY! Takim evul bad boyem! ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 To już lepiej w ProEvo2008 :D A jak zlot, to na jakiś biwak, ja już niestety nie mam tej kondycji co kiedyś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A po co komu kondycja, do piwa wystarczy sprawna ręka. (to było moje zdanie jeśli chodzi o zlot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Seryjnie gdyby jaki kolwiek zlot był np. w Krakowie to bym się przejechał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Z tą kondycją to raczej chodziło co do pomysłu gry w piłkę. W ogóle, wtf, ja jako atakujący pomocnik, ta drużyna to by na pewno wtedy żadnej bramki nie strzeliła ;D . Ja to tylko na obronie i bramce ledwie gram xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Z tą kondycją to raczej chodziło co do pomysłu gry w piłkę. W ogóle, wtf, ja jako atakujący pomocnik, ta drużyna to by na pewno wtedy żadnej bramki nie strzeliła ;D . Ja to tylko na obronie i bramce ledwie gram xd . Poprawione. Jesteś na bramce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Heh ja mógłbym na obronie postać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Zlot do Warszawy, a nie do Krakowa ;P (takie moje zdanie) Borek z tym ProEvo masz racje, zwlaszcza ze i tak wszystkich bym rozpłakał ;) PS https://gmclan.org/uploader/2522/ustawienie.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi