Kargul Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 W temacie z postaciami z Almory :P . https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=290731 No co? Nie napisał w pierwszym poście czego dotyczą postacie... a co do undeada to już 73 :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Hmm, Gear - Studio... to chyba logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A ja nie mam okularów i soczewek bo są dla noobów A ja noszę okulary od kilku lat i jakoś nigdy nie miałem przez nie problemów, wiec tudzież są bezpieczne ja nosiłem kiedyś okulary i było dużo ofiar w ludziach i zwierzętach. zdecydowanie bezpieczne nie są. (czyli o czym jest ten temat?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 No więc nareszcie mam wykupiony hosting, załatwioną reklamę, przejrzysty design. Zakładam forum ogólnotematyczne, które będzie sprzężone ze społecznością. Brakuje jednego tylko, istotnego szczegółu - nazwy. Może byście pomogli? emot11.gif Forum o Slashu. Nie żartuję (prawie) - w tym temacie ten wyraz padł 5 razy (a z moim - 6 i 7). Muczek, nie wiem co jest bardziej żenujące - twój nick czy twoje poczucie humoru thumbsup.gif . slash mój miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 I dont get it, ale i tak grubas z ciebie nikasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 dlatego "doceniam wysiłek" tylko gier które mnie urzekły w jakiś sposób... np. tak się zdarzyło że mam 3 oryginały gothic'a II + koc kruka https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=292992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 on to napisał specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ej no może się tak wydawać ale serio wkradła się literówka ale jak zauważyłem to mi się edytować nie chciało bo ładna była ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 on to napisał specjalnie. ej no może się tak wydawać ale serio wkradła się literówka ale jak zauważyłem to mi się edytować nie chciało bo ładna była ;p zwracam honor. O kurka wodna, jak cenny jest honor, że dla jego zachowania nawet garstkę trzeba zwracać :P . Śmiesznie to wygląda w ogóle, śmiałbym się, jakby do kłótni doszło :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Mogłem go urazić :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Dyskusja na temat strony Pietera przeniesiona tutaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21873 , a w tym temacie jest miejsce na cytaty z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Przelećcie sobie tą grę. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry293260 LULZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Nieśmieszne, bo nawet specjalnie napisał białym kolorem "GM decompilatorem" i to na długo zanim wstawiłeś ten cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Chodzi o podtekst seksualny (tak, wyrwane z kontekstu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Rzut.. TopDown (izometryczny, jak w Final Fantasy z pegazusa xD) To który w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21897 Mam troche dziwne pytanie czy przez moj komputer mogl mi sie spalic monitor a potem telewizor? (...) podpiolem obie kompa pod telewizor i od soboty wlaczylem go chyba 3 razy na ok 20 min, dzisiaj odpalam kompa patrze a tu dioda przy telewizorze ktora normalnie powinna swiecic na czerwono mruga na pomaranczowo i telewizor sie nie wlacza :/ Przynajmniej z Sadako nie będzie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Jeździsz autkiem i unikasz kolców w grze chodzi o to aby zdobyc jak najwiecej punktów(kryształy) Sterowanie: Spacja:skok Strzałki: chodzenie Jakoś mnie urzekło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Nazwa tematu: Życie chodzące za graczem W pierwszej chwili myślałem, że to temat z rozważaniami egzystencjalnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Uruchamiasz Wiesz poleceń i wpisujesz Alt + 269 (na Numlocku) profesjonalista xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Tiaa, bo on wcale nie trzyma kieliszka w ręku. I wreszcie ustaw prawdziwy wiek, bo w ten coś nie wierzę. Wiem, że przytaczam sobie moją osóbką postać człowieka w stu procentach dojrzałego emocjonalnie i psychicznie, jednak komplementy potem, złotko. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...&start=4380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nie, lepsza byłaby Small Cocks ( w sensie, że kurczaki ) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 GML if zabijasz(10, stworów) then za_chwile pojawia_się(ich, 20) itd. A tak serio, zrobiłeś w ogóle już coś ? Znaczy masz zabijanie potworów? Profesjonalna a zarazem śmieszna wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 witam. chciałbym się was spytać czy jest jakiś silnik na którym można samemu założyć gre via? jeśli tak to prosze o pomoc. via = przez Ale przez co? Przez słomkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Omg, trafiłem do tematu z cytatami. Co ze mną będzie? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Myślę ze zepsułeś swoją reputację. Najlepszym rozwiązaniem będzie, jak ustąpisz mi moderatora, innego wyjścia nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Myślę ze zepsułeś swoją reputację. Najlepszym rozwiązaniem będzie, jak ustąpisz mi moderatora, innego wyjścia nie widzę. powiedziałeś kiedyś coś w stylu "nie próbuj być fajnym bo Ci to nie wychodzi". no to: Nie próbuj być fajnym bo Ci to nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Dobre :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 tak mu pojechał że Darlixowi ślady opon na plecach zostały ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Widzicie, to wszystko było przemyślane! :) Dostałem się do gmclanowych cytatów. Ale, szczerze to wiedziałem że ktoś to skomentuje, dlatego dodałem bo chciałem być fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi