I am vader Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 lol, nie wiedziałem, że ktoś podobne przykazania napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 lol, nie wiedziałem, że ktoś podobne przykazania napisał. Bóg napisał podobne, ty tylko plagiatujesz ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Każy wie, że FlaQ zakrył wargi kolczykiem, żeby nikt nie widział jego kolczyka na gembie. ;oTylko Flaque potrafi zakryć kolczyk kolczykiem EDIT: Dobra robota Tomaszu [...] kiedys moze bedziesz tak dobry jak ja..kilka lat temu .Nie ma to jak skromność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Poszukaj sobie kolegów ;) Czy ty go przypadkiem o coś nie osądzasz? Przecież to nie możliwe. Bagno, na przyszłość NIE WSTAWIAJ żadnych angielskich rozmów, bo ja nie mam zamiaru siedzieć z słownikiem i odgadywać te idiotyczne skróty. A to że jakiś twój ZIOMALEK z klanu podzielił twoje zdanie nic nie znaczy. tak btw. i co nas to obchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Bagno, na przyszłość NIE WSTAWIAJ żadnych angielskich rozmów (...) <KoRn> !slova KoRn <Lucinka> KoRn: Uživatel KoRn napsal již celkem 1518 slov s průměrem 2.48 slova na jeden příspěvek. <KoRn> :( <Adushenkaaa> Yixi jáá??už ani nwm xD <Yixi> máš skoro víc jak já <Adushenkaaa> !slova Adushenkaaa <Lucinka> Adushenkaaa: Uživatel Adushenkaaa napsal již celkem 1432 slov s průměrem 3.83 slova na jeden příspěvek. <KoRn> ;> mam vícej <Yixi> !slova Yixi <Lucinka> Yixi: Uživatel Yixi napsal již celkem 721563 slov s průměrem 9.13 slova na jeden příspěvek. <KoRn> ;< <Adushenkaaa> no jo:D <KoRn> no-lifer :< tako roxiš :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Chyba mnie szlag trafi na miejscu i przestanę odwiedzać ten temat ze względu na twoją ZASRANĄ URAŻONĄ DUMĘ. Ty naprawdę zachowujesz się jak niedorosły. Biedactwo, zabrali ci lizaka - NO IDŹ Z TYM DO SĄDU! Nawet ci to przetłumaczę dla tego kolesia I think I'm gonna freak out and stop lookin in this topic bcause of ur FREAKIN "WOUNDED" PROUD. U really act like immature. Poor baby, they took ur f__kin lollipop - GO TO THE COURT WITH THAT No i maxiu Przykro mi, że mnie to się też może tyczyć ale po prostu nie mogłem tego zostawić w ten sposób ED: Jeszcze coś znalazłem na czyimś opisie gg : http://13k.pl/-/sugestia.php Ughuu... Khehe. ;p Bagno, na przyszłość NIE WSTAWIAJ żadnych angielskich rozmów, bo ja nie mam zamiaru siedzieć z słownikiem i odgadywać te idiotyczne skróty. A to że jakiś twój ZIOMALEK z klanu podzielił twoje zdanie nic nie znaczy. tak btw. i co nas to obchodzi? Ależ proszę Cię bardzo. :) Kolejny dowód na to, że ludzie z zagranicy też piszą w języku potocznym w co Wy nie wierzycie. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=12846 lol, nie wiedziałem, że ktoś podobne przykazania napisał.Bóg napisał podobne, ty tylko plagiatujesz ;[ https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=453&st=360 Czy Twoja twarz trzyma się obiektu na którym leży? Nie, muszę sobie przypinać pinezkami twarz do czaszki bo mi spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 jak już masz cytat w cytacie podaj kto jest cytowany. takie to nielogiczne jak kostka rubika, która jest tak naprawdę sferą ograniczoną do sześciu ścian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A co, chciałoby się być sławnym i być wspomnianym, że Ty napisałeś tamtego posta :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 nie. I tak nigdy nie chciałem sie tu znalezc, chciaz to kuszace xP. Bagnomenem sie wszyscy znudzili a on dalej uwaza sie za jakiegos 'kól'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Bagnomenem sie wszyscy znudzili a on dalej uwaza sie za jakiegos 'kól'. Do tego stopnia że odpowiada ludziom z tego forum na swoim blogu zamiast napisać tu posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Cytaty z tematu o cytatach -> tylko na gmclanie :thumbsup: btw. lol, nie wiedziałem, że ktoś podobne przykazania napisał.Bóg napisał podobne, ty tylko plagiatujesz ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Kolejny dowód na to, że ludzie z zagranicy też piszą w języku potocznym w co Wy nie wierzycie. ;x A kto Ci tu pisał, że ludzie za granicą nie piszą językiem potocznym? lololololol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Uh, ja Ci mogę skopiować nawet 400 rozmów, które potwierdzą to co mówie - kwestia po co? Dyskusja się skończyła Bango, na fajnego nie wyglądałeś ani dalej nie wyglądasz. Nie musisz dalej tego ciągnąć bo ci to nic nie da/nie jesteś smieszny/nie jesteś kól elo. Tak w ogóle, to w tej rozmowie nie wspomniałeś o swoim użyciu "I've". Powtórzę to po raz setny, ale może zrozumiesz wreszcie. I've = I have (have jako operator czasu present perfect, nie orzeczenie!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ty progio też nie jesteś mieszny, więc po co ciągniesz wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Próbuje być śmieszny ale mu to nie wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Jakbym chciał być śmieszny, to na pewno nie na takim forum i nie w taki sposób. Ale k, uważajcie jak chcecie, ja już nic nie piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Hallelujah! Damian, nie powtarzaj sie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Poxi, idziemy to oblac? dobry powod do swietowania : D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ten pierwszy czy drugi? No fakt, ale ten drugi nie byl do gry. Ten pierwszy owszem bo ladny (979 wierzcholkow)a drugi tak z nud zrobiony (ok. 1300 wierzcholkow). Trochę stary, ale co tam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ekhem.. Pablo1517 napisał: Ten topic na reklamowaniu polega jakbyś nie zauważył ... żelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Rany, niech jakiś mod skasuje te durne kłótnie o angielskim ;x https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=18948 Niech od razu może skasują całą postać po śmierci, jak w Diablo 2 w trybie "Hardcore". A co się dzieje konkretnie w Diablo2 w trybie hardcore? :) Wnioskując po nazwie hardcore to pewnie ciekawe rzeczy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 gnysek Ostrzeżony 23.02.2009 - 10:23 Dodano do poziomu ostrzeżenia : neostrada i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 już zmieniłem błędy Jak to ?Zmieniłeś błędy na inne? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kurde co ja poradze ze gosciu ma podobny avatar do twojego starego : ( https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=256500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Cytat z SB :P (z przed kilku minut ^^) Wojzax: Kiedy tura panie? GMTraker: W sobotę Wojzax: A skąd masz tak poufne informacje GMTraker: bo zawsze jest w sobotę lol wut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ch3mi - Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 @UP: Mnie też rozbawiła odpowiedź Trakera. @EDIT: ja mogę ci całe teksty po poprawiać. Oj, chyba nie powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Przed: Programowanie: adrianpl Po: Programowanie: Wszyscy z GMclan szczególnie Kozak I am Vader i inni trochę ja Z gry 60 sekund do śmierci, czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 @Japan Nieliczny z cytatow ktory mnie rozsmieszyl :D W takim wypadku ta gra powinna reprezentowac gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi