Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Muczek: Nie, ale co, napiszesz 102%? lepiej w punktach... w super smash bros, mimo że obrażenia są podawane w procentach, mogą dojść do 999% i nikt nie narzeka edit: na GMClanie warny też są w procentach, mimo iż wielu miało ich więcej niż 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 w super smash bros, mimo że obrażenia są podawane w procentach, mogą dojść do 999% i nikt nie narzeka Tutaj sie nie zgodze: otoz jako w pewnym okresie swego zycia narzekalem na te obrazenia podawane w procentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 CYTAT(ZyperPL @ 20.06.2010 - 18:53) Nie Ty, tylko Anty. Dobra koniec spamu. KONIEC CYTAT(szpaq99 @ 20.06.2010 - 19:47) no ale Garry to Anty Co w tym smiesznego? sorry za dp, zapomnialem ze cos pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam mam pytanko kto umie zrobic miksture ktora lecz np 20 hp Zrobienie takiej miksturki jest nadzywczaj proste, prosze oto i ona: Aha i jeszcze jedno, ta mikstura jest tylko przykładowa. Chyba nie musze mówic żebys nie używał jej w swojej grze. Nie chodzi o prawa autorskie , lecz o to że została ona zrobiona w paincie: Staromodnym i antytreendym programiku który nie dorównuje choćby przeciętnemu fotoshopowi, o paintshopie nie wspominając. O każdej porze Prze_as zawsze wam pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 I nie raportuj ALT-a za -szpanowanie... To ja sam siebie zraportowałem za szpan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 W pewnych gronach "Skąd: SKĄD MAM TO WIEDZIEĆ!?" dodaje milion do szpanu. Ustaw sobie jeszcze tylko ganję w awatarze i dodaj polewacz do sygnaturki, a już nikt ci nie podskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Używam Multimedia Fusion 2 Developer. Ale pomyślałem że przerzucę się na ten GM. I mam do was pytanie. Stworzyłem tą grę cap clown, ale np. w kółko i krzyżyk nie kumam nic. Kojarzy mi się z C++. A oto pytanie: Czy gry Crazy Hunter i War of Castle 2 były programowane tym GML? Czy tylko w programie GM? PROSZĘ POWIEDZCIE ŻE TYLKO W PROGRAMIE! :crying: Polska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wszędzie są idioci, nie tylko u nas :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zapraszamy na czekanie na tą grę bo naprawdę warto! Strona bidzix studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Strona bidzix studio GMclan-owe cytaty Które z powyższych słów jest niezrozumiałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Które z powyższych słów jest niezrozumiałe? cytaty, nie rozumiem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 kurde, ciekawe kim był ten prze_as :) najlepszy troll na gmc, ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 NO SIEMA SAMOBÓJCO NOOBÓW! @up: no nawet gnyska strollil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 i zabierz małpę sprzed fopen, a przeczytałem i zabierz małpę sprzed furty, https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=311191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ha ha ha... spadłem z krzesła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ha ha ha... spadłem z krzesła... Prawie jak twoj poziom zartow, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie. ---------- W temacie "co kupicie swoim ojcom" mój ojciec dostanie wpierdol :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ach i jeszcze: * @fopen("dane/nazwa.txt","w"); - nie używaj operatora @, jeśli nie wiesz, co on dokładnie robi i co chcesz osiągnąć. Zwłaszcza nie używaj, jak jesteś początkujący, bo tylko narobisz sobie problemów. To jest operator zła, który może być używany tylko przez wybrańców, ponieważ tylko oni potrafią pojąć i ogarnąć jego śmiercionośną moc. to z innego forum ale nie mogłem sie powstrzymać http://forum.php.pl/index.php?showtopic=15...st&p=758361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ha ha ha... spadłem z krzesła... Ja też. A potem z dywanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja wyleciałem przez okno i zostałem deportowany z kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja wyleciałem przez okno i zostałem deportowany z kraju Piszesz z Niggerii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 IP wskazuje na chiny, myślę że teraz robi dżinsy za loda i miskę ryżu :P Nie zapominacie że to temat do podawania cytatów a nie wolnych rozmówek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 tak to bywa jak się klika ciągle "dalej", "dalej" i tak dalej, nie czytając komunikatów... Edit 1. Dlatego maki są lepsze, bo ich twórcy przewidzieli, że użytkownik może być idiotą. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=311324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ha ha ha... spadłem z krzesła...potem...wyleciałem przez okno i zostałem deportowany z kraju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ha ha ha... spadłem z krzesła...potem...wyleciałem przez okno i zostałem deportowany z kraju... W końcu! Długo na to czekałem :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 cieszę sie ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gnysek w komentarzach podsumowal dzis 8 lat istnienia gmclanu: gnysek (11:05, 24.06.2010) Moment, a my mamy jakieś dobre gry? Skończone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dawka83 (14:49, 25.06.10): lol musze klikac srubekretem bo rozwalilo sie to co klika!!! dawka w shoutboxie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 bardzo śmieszne ale to ty się naucz, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 ej czy ty jesteś DEBIL?!?!?! SERWER JEST PŁATNY, KLIENT DARMOWY btw. CZEMU SAM NIE SPRAWDZISZ DO JASNEJ PIERD***NEJ CHOLERY?!?! ALT pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi