Lukaszekk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A wiec tak... Chodzi mi o to ze mam juz zrobiona animacje bohatera, ktory sie porusza oraz uderza czarami. Jednak mam taki problem. Nie wiem jak zrobic aby np. byl odstep miedzy tymi uderzeniami o 1 sekunde. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Alarmy GML alarm[0]=room_speed; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A poszukać się nie chce? <_< GML //create uderza=true //alarm 0 uderza=true //tam gdzie masz uderzenie if uderza=true { // kod na uderzenie uderza=false alarm[0]=room_speed*1 } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 w create: GML us=30//sekunda max_us=30 w step: GML if (us<0)us=max_us tam gdzie masz strzelanie: GML if (us=0){ //kod stzrelania } us-=1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ej a nie ma przykłądu ala tibia pietera na gmclanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 wydaje mi sie że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wydaje mi się że w tym przypadku nie jest cały przykład potrzebny. Wystarczą same alarmy. A warcrawt niech się wstydzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi