Skovv Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Niedawno założyłem swój team.Nazywa się GamPol Team.Robie właśnie stronkę. Oto ona: Kliknij tu to ją zobaczysz.Mam kilka pytań ponieważ poraz pierwszy pisze a nie robie w jakimś edytorze.Proszę napisać na moje gg:7225991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zadawaj je tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ok.Wiec możecie mi wytłumaczyć jak ustawić tło?I jak zrobić menu po prawej?podpbne do tego: kliknij aby zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ty mi powiedz czego chcesz się uczyć. Czy samego HTMLa, czy może XHTMLa i czy z czy bez CSSa. Bo rozwiązań jest dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 W body background="tlo.png" @up: HTML jest fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja sam nie wiem czego mam sie uczyć :( Powiedzcie czego mam sie nauczyć i jak możecie to wytłumaczcie albo dajcie link do jakiegoś poradnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Na początku naucz się HTML -> http://www.kurshtml.boo.pl/ Potem gdy już to w miarę pojmiesz zajmij się uczeniem CSS. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Możesz powiedzieć co konkretnie??Ja chcem zrobić tylko menu po prawej.Reszte zrobie.To nie ma być jakaś wystrzałowa stronka.Ma być:tło,menu po lewej,teksti obrazki.Tyle wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Możesz powiedzieć co konkretnie??Ja chcem zrobić tylko menu po prawej.Reszte zrobie.To nie ma być jakaś wystrzałowa stronka.Ma być:tło,menu po lewej,teksti obrazki.Tyle wystarczy Konkretnie HTML, jest najprostszym językiem programowania do projektowania stron, a jak już go opanujesz to otwiera Ci drogę ku innym bardziej zawiłym, czy też prostszym językom. P.S. A na pewno troszkę później będziesz chciał stworzyć coś więcej, a nie tylko "menu po lewej,teksti obrazki." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No może i masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Hm... <body background="jakis_obraz.png"> » <a href="test0.html">TEST0</a><br /> » <a href="test1.html">TEST1</a><br /> » <a href="test2.html">TEST2</a><br /> » <a href="test3.html">TEST3</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Do tego menu po prawej/lewej whatever użyj Tabel.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 zebym weidzial jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 To się naucz HTMLa, bez tego nie napiszesz ŻADNEJ strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 MAm PPOMYSŁ^^ troszkę z tym będzie zachodzu ale o wiele mniej roboty. oto moja strona www.justgoin.zafriko.pl myślisz że uczyłem się stylow, html albo javy? w życiu! właśnie o to chodzi że jak założysz sobie konto na www.osemka.pl (darmowy hosting oczywscie) masz również darmowy edytor, w którym po prostu wpisujesz jaki kolor itp. nic trudnego. dodawanie nowych podstr. textów, obrazków jest również dziecinnie proste, zresztą, nie tylko osemka oferuje takie rzeczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 To już w Wordzie można lepsze stronki wyskrobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 no ale on nie chce jakiegoś hitu, nie? łatwe w obsłudze, żeby nie waliło jakimiś kolorami po oczach itd. czy nie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ale zawsze jest lepiej zrobić coś samemu a potem być dumnym z siebie, że się czegoś takiego podjęło, a nie iść na łatwiznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgadzam się w pełni.;) ale niech pan Skovv sam sobie zada pytanie co woli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 To już rozsądniejsze byłoby użycie porządnego edytora stron WYSIWYG, takiego jak Visual Web Developer 2008 (polecam) czy NVU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja robiłem strony na www.stronygratis.pl ale co to za radocha...5 minut i gotowe kryniak popieram.Lepier samemu napisać strone...ale nie umiem...ja jestem taki że jak czytam poradniki to niekapoje zbytnio...ale jak ktos mi wytlumaczy to zazwyczaj odrazu rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 no ale robisz tak ze jak się nauczysz nowej komendy to od razu ją próbujesz w jakim edytorze? bo to mysle najszybciej Ci "wyjdzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jakich komend? Czy ja o czymś nie wiem? AoM, tak, tak a Geforce to nowa karta dźwiękowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 zrób na gotowym cms-ie np PHP-Fusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 dajcie link do jakiegoś superowskiego,prostego w zrozumieni poradnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekk15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ja jestem webmasterem, jak chcesz zrobić fajną stronkę to proponuję zrobic coś takiego: wpisz w google darmowe szablony html, poszukaj wybierz sobie, pozniej edytujesz, jak czegoś nie bedziesz wiedział to pisz tutaj to ci odpowiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://google.pl/search?q=kurs+html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 gnysek ja już te kursy wsystki chyba przejrzłem :P I juz sciagnelem sablon.Jak go wgrac a stary ja usunac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak go wgrac a stary ja usunac ;/ Tak samo jak wgrywałeś stary. na stronygratis.pl tego nie zrobisz, załóż sobie stronkę np. na yoyo.pl i tam działaj. A jak wgrać stronkę? tutaj się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 zrobilem konto na yoyo.pl.Ale nie wiem jak sie edytuje stronkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi