Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Prosilbym o zrobienie super napisu.Powinien być w miare duzy i napisyany w jakimś fajnym stylu.Musi być super.Tekt do napisanie to "Disappeared world" z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Super drewniany napis ! ( drewno jest super ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Stary,najpierw to ty zainstaluj sobie firefoxa bo robisz same błędy :| Tekt do napisanie Poprawiaj błędy albo sprawdzaj poprawność posta,masz od tego przycisk na dole. E: mały ten napis ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nikas, a nie nauczono, że po przecinku "stawia się" spację ? =o Łatwo wyzywać kogoś, ale powiem, że ty popełniałeś takie byki, że głowa mała. W sumie, każdy uczy się na własnych błędach (W tym przypadku ortograficznych xD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 dziękójew za pomoc i objecóje że poprawie ortografie :) dziękóje za pomoc i objecóje że poprawie ortografie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Hm? EDIT: Lol, za wolny jestem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Skovv, "...uje" pisze się przez "U" a nie "Ó". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ehh...mam dyslekcje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ehh...mam dyslekcje Zrezygnuj z IE, wgraj sobie Firefoxa, to ci będzie byki podkreślać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Noż kuźwa raportuję post snake'a a tu nic, rozjeżdża się forum na roździałce 1280x1024 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ej...ja mam Firefox XD ale błędów nie wykrywa kurde.2 mi wysłaliście loga.Wybiorę drewniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Bagno, może napisz PW do jednego z moderatorów/adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ehh...mam dyslekcje :P A ja mam chrupki bekonowe. I co z tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Bagno, może napisz PW do jednego z moderatorów/adminów. A sam nie raczysz usunąć ? :huh: https://gmclan.org/up3370_5_paniemajesz.html To, że Wy macie rozdzielczości większe niż 1280x1024, to nie znaczy, że każdy user ma. Ustalcie sobie jakiś maksymalny rozmiar obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ja mam 1024x768. Skovv ma już swoje napisy, więc po co cały czas odświeżasz temat ? Przeszkadza Ci to, że gdzieś pozostanie temat ze zbyt szerokim obrazem ? A obraz zostawię w spokoju po to, żeby Ci robić na złość B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi