Crackkk-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam! Proszę o zrobienie loga z napisem Base Engine, logo ma być na czarnym tle, z białym tekstem, i jakieś zdobienia... będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Coś tam narysowałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Daj wymiary, to coś zdziałam ;] EDIT: Ewentualniście sth like this? lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Proszę bardzo... PS: Sorry, ale mniejszego się nie dało... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dobra, inny style: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A mógłby ktoś o rozmiarach 590*170 Przykład (przypadkowo błąd) (pokazówka, wiem że jest błąd :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mierzyć w coś takiego? Później poprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @UP: Mierz i jesteś blisko celu :D popraw, jest ok. Zrobiłem se, na razie takiego użyję, ale jakby ktoś mógł zrobić lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @UP: Mierz i jesteś blisko celu :D popraw, jest ok. Łap :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Łap dwie kolejne wersje: v4 v5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @UP: łaaaaał ! biorę v4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 "The Engine of Third Dimension" - Nie potrafisz wymyśleć hasła reklamowego, tylko od PsichiXa zżynasz? <_< @Rav: jaka czcionka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @UP: Pudło! On ma "The Engine of Fourth Dimension" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 2@up: "Refluxed" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @UP: Pudło! On ma "The Engine of Fourth Dimension" Chyba wiem, ale różnica jednego małego słówka to ŻADNA różnica. <_< Powinni młodym zakazać korzystania z internetu! Wyobraźnia już wam nie pracuje <_< KSIĄŻKI CZYTAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jakoś "Superduper Engine" do mnie też nie przemawia... :P @RaV Royal: Ładne, trzeba przyznać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi