MiChAl200 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jak powiększyć warnolog? Mam dwa kwadraciki ale chciałbym mieć więcej. Jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Dwukrotnie złam któryś z punktów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Warnolog - LOL. Masz na myśli te kwadraciki pod rangą? Pisz posty i nie spamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Hm, nie załapałem. =o @MiChAl200: Ilość kwadracików zwiększa się wraz z liczbą napisanych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 aha dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 to nie warnlog tylko ranga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 a pisze gdzieś ile potrzebujesz postów do zwiększenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 a pisze gdzieś ile potrzebujesz postów do zwiększenia? Nie, bo będziesz spamował, tylko po to żeby zwiększyć sobie rangę. Zjedz lepiej okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi