Maximal Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Tutaj mozna sciągnąć jedną z mich pierwszych gier. To taka prosta platwormówka dla dwóch graczy z jednym levelem. Zrobilem ją kiedyś z nudów. :P Sterowanko: Gracz1 (piłka): W,S,A,D, strzela się Q Gracz2 (ludek): strzałki, strzela się SHIFTem Prosze o ocene! Z góry dięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 specjalistą nie jeste ale jak dla mnie za dużo stworków jest i ten gracz jako piłka :huh: nie mogłeś narysować jakiegoś ludzika? gdybyś zrobił kilka poprawek gra była by spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Spoko girka nawet fajny pomysł jak byś ja troszke przedłóżył i ulepszył grafe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Kiepska ta przeróbka przykładu. Gdyby był licznik punktów i amunicji to by było lepiej, atak to Painkiller 2D 1990 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dzięki chłopaki! Przypominam że ja sie przy tej grze nawet zbytnio nie starałem :P Ale chyba sie wezme za zrobienie fullwersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Gierka Jest Spoko ucze się na niej robic taka gre spox bo wzieles elementy z gamemaker.nl i ja sobie tez je zapisalem z tamtąd mam robic gre a ty juz taka masz trudno ale napewno biere sobie ludzika i potwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Może być :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi