pivot18 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tytuł: Hit the mouse Gatunek: Minigra Opis: w grze chodzi żeby złapać takie myszki zaplamione czerwoną farbą alre trzeba uważać na myszki bardziej szare :/ mozna przeznie dednąć :/ inaczej stracić 1 HP ale gra raczej prosta tylko wystarczy mieć bystre oko by się nie zabić ;) Download: https://gmclan.org/up4130_3_Hi_the_mouse.html Rozmiar pliku: 1020KB Autorzy: Programowanie:Pivot18 Fabuła: Pivot18 Grafika: Pivot18aprócz bloków :P Muzyka: nie ma. ukradli Screeny: Trzeba było założyć temat po szkole. Brak screenów = warn. gnysek oki to się nie powturzy a odwołasz warna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 szczerze? beznadziejne 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 bez obrazy ale syfiaste jak dla mnie, latam myszką i po chwili koniec :huh: przyciąga do monitora na 15 sekund 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Marne. Ponieważ to jest przerobiony Catch The Clown, nie twoja grafika i nie twoje dźwięki. :angry: Ocena: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Ta gra jest beznadziejna! Jaja sobie robisz? 1/5 I popraw orty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Daję 2/5 nie będe okrutny jednak ta gra zasługuje na 1 nie ma ani lvli ani tu wogóle fabuły ee nic tu nie ma poprostu nic co by wciągało na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slk265 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 4 /5 nawet fajne ale dopracuj to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Slk265, takiej grze dajesz 4/5 ??? Almora dostaję takie oceny, czyżby takie coś można było porównać z Almorą ??? Ja oczywiście daję 1/5, gra beznadziejna, beznadziejna grafika, nie ma muzyki i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 były gorsze, i ta się zalicza do dennych w ogóle nie przyciąga i jest kompletnie bez sensu 1/10000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Za szybko się nudzi, no i źle dopracowana, itd... 1/5 :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 4 /5 nawet fajne ale dopracuj to :P Wiesz co, lepsze gry dostaja 3 a ty takiej beznadziejnej gierce 15 min roboty dajesz 4? LoL.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Marne. Ponieważ to jest przerobiony Catch The Clown, nie twoja grafika i nie twoje dźwięki. :angry: Ocena: 1/5 ty coś powiedziałęś dziwnego :P grafika ajest moja!! tylko grafika napisów Menu i te bloki nie są moje!! a tak wogóle to moja pierwsza gra :( no co! chyabnie zrobiliście mega fajnej gry za pierwszym razem :crying: chyba mi nie powiedziecie ze zrobiliście gre bardzo dobrą za pierwszym razem!! "Ponieważ to jest przerobiony Catch The Clown" może i podobne ale eventy i eszte zrobiłem sam!! co przeszkoda wystampiła w Catch The Clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie ściągam, brak screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 chyabnie zrobiliście mega fajnej gry za pierwszym razem :crying: No rzeczywiście, moją pierwszą grą było CTC, ale nie publikowałem jej, jak ty ;). Po prostu osczędzam sobie wstydu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 mam pytanie :D widzieliście 10 latka który SAM zrobił extra grę?? za pierwszym razem!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 mam pytanie :D widzieliście 10 latka który SAM zrobił extra grę?? za pierwszym razem!!!!!!!!!! Na pewno nie. On chyba zrobił CTC :P (to ty! wynika z danych katalogu publicznego GG ;)) Jeśli ci chodzi o mnie, to ja mam 12 lat ;) Trzeba było założyć temat po szkole. Brak screenów = warn. gnysek oki to się nie powturzy a odwołasz warna?? Pan gnysek na pewno ci nie odwoła warna. Wiem to z własnego doświadczenia. Musiałem czekać 2 miesiące, żeby Yoda mi odjął warna ;) (nie bawię się w moderatora jakby co ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 chyabnie zrobiliście mega fajnej gry za pierwszym razem crying.gif chyba mi nie powiedziecie ze zrobiliście gre bardzo dobrą za pierwszym razem!! Wiesz, ja obecnie robię ciągle moją pierwszą grę i myślę, że ona będzie mimo wszystko lepsza od Twojej :P Więc się tak nie bulwersuj, mimo że jest to Twoja pierwsza gra, to nie myśl, że będziemy Ci dawać dlatego czwórki i piątki, bo ona na to nie zasługuje (I dlatego większość osób nie pokazuje tutaj swoich "Pierwszych Gier") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 nie no może to nie jest pierwsza graq ale sobie w sumie testowałem Pro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 To dużo nie zrobisz publkiując ciągle te same beznadziejne gierki bo to be sensu tylko takim sposobem nabijasz se posty bo każdy potrafi w 5 min zrobic gierke i wrzucic na gmclan i nabic se post rob porzadne gierki jak naprzyklad te ktore publikuje "propaganja" (dobrze napisalem) on robi dziwne troche dla mnie ale fajne gierki nad ktorymi trzeba spedzic troche czasu. To co ty teraz zrobiles to tylko narysowanie paru kursorow i nawet chocby w klockach zrobienie paru rzeczy. Wg mnie na zrobienie kursorkow i tych innych pierdolkow poswieciles 15 min a na programowaniu chyba z 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 skoro tak zamykam temat!!!!!!!!!! robiłęm tę grę dłużej nić 20 min ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi