baca Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Tytuł: BobbyCarrot2-Winterland Gatunek: gra planszowa Opis: Bohaterem gry jest królik Bobby, przejście do kolejnego poziomu następuje po zebraniu wszystkich elementów (gwiazdek). Gra jest zrobiona na podstawie gry komórkowej z serii Bobby Carrot. Download: Strona gry: http://gamemaker.cba.pl/ Rozmiar pliku: 1.86mb Autorzy: Programowanie:Mateusz Bacławski Grafika: bobby carrot Muzyka: bobby carrot Screeny: Robiłem ją przez dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wrzuć screeny na inny hosting, bo zabezpieczenie przed hotlinkowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mmmm...piekne te screeny! centralne biuro antykorupcyjne.... :mellow: E: bug jak klikam nowa gra -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 no to będą musieli mnie zamknąć bo niedługo wydam czworką puźniej piątkę a w dalekiej przyszłości 3D Edit: bug jak klikam nowa gra dzięki za info jutro zamnieszczę poprawioną wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Przenieś screeny na imageshack.us >,,> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Niezbyt rozumiem oczym muwicie bo umnie screny działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 To samo mam, co u Nikasa. Tyle że jak gra trwa, to jak klikam "Ignore", to to samo okienko się wyświetla w nieskończoność :angry:. A na dodatek nie twoja grafika i muzyka. Ale niestety, fabuła nie zabrania stosowania takich grafik ;). Dopóki nie będzie naprawiony ten bug, nie oceniam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Lol? Gra nie dziala i 3 gwiazdki? I jeszcze dajesz gre na gmclan a sam sprawdziłeś? Nie oceniam, mówiłeś że jutro dasz poprawną wersje wiec czekam do jutra EDIT: Otwórz sobie tą grę i poklikaj ignore jak ci się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ta gra nie działa bo wyskakuje błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 teraz to zauważyłeś że wyskkuje błąd? a autor powinien zrobić tą wersję a nie czekać do jutra. ja bym na jego miejscu zamknął ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Screeny działaja tylko u ciebie bo tylko ty będąc zalogowany na cba masz dostęp do bazy danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 grabarz:no właśnie...gra nie działa i 3 gwiazdy?? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ERROR in action number 1 of Draw Event for object system: Error in code at line 18: s = string(st) +string(global._star); at position 17: Unknown variable st Nie da się grać, ten błąd wyskakuje co klatkę gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Hehe, a ja znam ta gre - na fona w nia sobie pogrywam (oryginal) i jesli ta gra jest tak samo zbudowana to jak tylko bedzie mozliwosc bezbugowego zagrania to z czystym sumieniem postawie 5 gwiazdek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Hehe, a ja znam ta gre - na fona w nia sobie pogrywam (oryginal) i jesli ta gra jest tak samo zbudowana to jak tylko bedzie mozliwosc bezbugowego zagrania to z czystym sumieniem postawie 5 gwiazdek :D Ale raczej w gm gry bez ani 1 buga chyba nie da się zrobić. Jednak jeżeli tą grę stworzył ktoś, kto zrobił ją źle, to raczej bedzie zabugowana noo ale zobaczymy jutro EDIT: Tylko jak ją zrobisz to powiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 baca, zmień hosting na screeny, bo cba.pl ma zabezpieczenie przed hotlinkowaniem. Jeżeli nie wiesz o co chodzi, to poszukaj w google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 poprawiłem błąd (bug był jak się wybrało j.polski za pierwszym razem i dlatego ni ezauworzyłem, chyba za szybko opublikowałem ją, ale niechciało mi się już w niej grzebać bo robie czwórkę tym razem więcej ją będę testował, wyjdzie za ok 7-14 dni) a szybciej nie mogłem poprawić bo nie mniałem przy sobie kodu gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 4/5 Gra ma dobrą grafikę niezłe lvle ale bez dźwięku i błędy w ortografii Grafika 5/5 Grywalność 4/5 Dźwięk Brak Ortografia 3/5 Razem 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 jest dżwięk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 dobra gra! :) plusy: -grafika(chociaż nie twoja) -klimat -dobra kopia gry z koma -muzyczka -fajne lvle -trzeba nawet pogłówkować minusy: -brzydkie menu -animacje ocena 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 dobra gra! :) plusy: -grafika(chociaż nie twoja) -klimat -dobra kopia gry z koma -muzyczka -fajne lvle -trzeba nawet pogłówkować minusy: -brzydkie menu -animacje ocena 4/5 ;) mmmm...brzydkie menu? mnie sie podoba gdy by nie ta ortografia było by bardzo dobrze animacje tez nie są wcale aż tak złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi