Nicolas Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 A więc mam duży problem. Do instalowal mi się toolbar, którego nie da się wyłączyć, co chwilkę zmienia mi się strona startowa na XXX, a do ububionych dodałaje mi się szerego stron mimo, że je usuwam to po odświerzeniu one wracają... Proszę o pomoc... Jak temu zaradzic, gdy anty wirusy, trojany i dialery nic nie wykrywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Jaką masz przeglądarkę? Firefox? Spróbuj wyłączyć instalowanie programów z niepowołanych stron (jak coś, to tylko mozilla.org) i skasuj. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Nie no na FireFox wszystko gra, ale na internet explorer nie i przez nawet jak włącze jakiś katalog na dysku to mam ten toolbar itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Zaopatrz sie w takie programy: Ad-Aware, Startup Manager, Reg Cleaner, (Maxthon :D) i jeszcze Total Commander ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Ostatnie go nie muszę :P mam, ale zaras spróbuje wszystkich z tych, co podałeś, co się da w necie znaleźć i powiem (znaczy z edytuje posta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 I jeszcze Orphans Dll do usuwania niepotrzebnych dll'i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Zrób tak: Ściągnij Spybot Search & Destroy oraz AdAware. Uaktualnij w nich bazę danych. Odłącz Internet, wykonaj skanowanie, oboma programami, wejdź w panel sterowania windows, w dodaj i usuń programy, odinstalouj magiczne toolbary, nastepnie zrestartuj kompa i wykonaj skanowanie raz jeszcze. Na sam koniec podłącz ponownie internet. Działa w 90% przypadków, a w pozostałych pozostaje Format (uratowałem w opisany powyżej sposób kilka komputerów - np. kumplowi nawet kursor nie działał, a po powyższych działaniach - komp smigał jeszcze kilka miesięcy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Dzięki wszystkim od każdego coś po trochu i pomogło. Temat może się jeszcze komuś, kiedyś przydać bo zawiera nazwy paru fajnych programików... Myślę, że można zamknać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi