Hix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mam taki problem bo robie gre online i chce ultic zycie graczom i nie wiem jak to zrobic bo chce zeby jak zaklada serwer to wyswietlalo sie jego IP zeby mogł podac kumplom a nie musi wchodzic w ustawienia itp... jest jakis string na to lub skrypt??? bo z dll nie umiem korzystac :(( Prosze o Pomoc :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 NARYSOWAĆ. draw_text, taka funkcja. i mplay_ipaddress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A dokładniej? Nie znam ludzi Ip nie bede pisal zgadywanki :P I tak w ogole nie znam funkcji podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 draw_text i mplay_ipaddress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 draw_text(x,y,mplay_ipaddress) taki? bo mi blad wyskakuje mam GM 6.1 PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Miałem podać funkcje, podałem. Wiesz co to funkcja i jak wygląda jej konstrukcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 GML draw_text(x,y,mplay_ipaddress()); Masz i naciesz się życiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Wiem ale nie kminie jej za bardzo daj ja PLZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Czyli nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Create: GML adres = mplay_ipaddress() Draw: GML draw_text(x,y,adres) Możesz zrobic tak, albo tak jak Pieter napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zomglol... Nice ziomuś z Ciebie, naprawdę. 3 razy miałeś kod podawany... Podstaw nie znasz, a chcesz robić grę multiplayer, no to życzę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 zobacz gosciu kiedy moja wiadomosc byla pisana a kiedy jego kiedy wyslal mi Sirluki to ja pisalem i sie nie patrzylem bo wzielem kod od ciebie.. i mi tu nie nie gadaj i mialem raz napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ale to jest raz, a nie cztery :) Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi