Krzy100f Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Potrzebuje programu do robienia grafiki , który może robić obiekty z przezroczystym tłem , takie typowo się robi do gier ... Zwykły , który umie także odtwarzać już grafiki gotowe (które mają grafike z przezroczystym tłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Photoshop, GIMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Photofiltre.... Pozdrawiam, ΜΦΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dzięki , spróbuje na GIMP'ie , już zainstalowałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Polecam Paint Shop Pro. Bardzo dobry program, a wykonanie w nim takiego czegoś to prościzna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A ja polecam Graphiks Gala (czy jak tam się to pisze :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 No i jeszcze jest paint.net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Polecam combo "dowolny program graficzny + IrfanView". W IrfanViewie można jednym kliknięciem dodawać przezroczystość (kiedyś cackałem się w GIMPie i osiągałem dziwne efekty, np. przezroczystość była, ale kolory się zmieniały). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No i jeszcze jest paint.net. Paint.Net jest do **** ****/ dorób sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 tak jak Jaklub, polecam IrfanViewa. To chyba najlepsza przegladarka graficzna i do tego mozna dodac niezle efekty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Paint.Net jest do **** ****/ dorób sobie :P Masz coś do painta.net?? Przyjeżdżaj do Łodzi to zobaczymy :P :D Ja z niego jakoś korzystam i jestem zadowolony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Paint.Net jest do ****Rozwiń wypowiedź. GIMP rządzi :D kiedyś cackałem się w GIMPie i osiągałem dziwne efekty, np. przezroczystość była, ale kolory się zmieniałyCiekawe.... jedno narzędzie i jeden klawisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi