TuxMan Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 W jakim programie tworzysz grafikę do gry ? Czyżby Google SketchUp ? Chyba tak. Bo mi ta grafika śmierdzi SketchUp'em :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jak model ma kontury, to nie oznacza od razu, że ze Sketchupa, bo kontury zazwyczaj można przy renderowaniu ustawić :P . Poza tym, każdy program do modelowania ma opcję renderowania z konturami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Chyba tak. Bo mi ta grafika śmierdzi SketchUp'em tongue2.gif Śmierdzi ? przecież to w miardę dobry i co najważniejsze prosty w obsłudze program. Ludziom się często wydaje że jeżeli program jest prosty w obsłudze to "śmierdzi", jest dla noobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Modele sa robione w SketchUpie, bo mi ten program jak najbardziej odpowiada dokladnoscia i symetryzmem tworzenia modeli. Engine tez potrafi tworzyc kontury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jakby kogoś interesowało to niżej daje link do tutoriala Cell-shading do direct-a: http://www.dimmension3.spine.pl/modules.ph...orial&nr=73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 szkoda ze nie opengl, ale zapewne ogolna zasada jest ta sama to skorzystam w renderingu XenoNa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Szukałem na tej stronce do OpenGL ale nie było ;). Możesz sobie zobaczyć inne tutoriale do gl. Trochę tego jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 sama stronke widzialem dawno, ja korzystam z polskiego poradnika w pdf - obszerny i baardzo dobry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @UP: podrzuć plax :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 mhm, jeszcze czego ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi