x-drb Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Siema wszystkim;] Mam do was pytanko. Otóż, czy jeździcie na motocyklach, motorach, skuterkach i innych pierdziawkach na dwóch kółkach ? Pochwalcie się swoimi maszynami.:D Ja osobiście mam w planach kupno jakiegoś moto 125. Szkoda tylko że moi rodzice nie mają xd. Niestety nie mogę ich wogóle przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Nie, jeździmy tylko na rowerach :P I wolę samochody tylko jakoś nie mogę się zebrać, by zrobić prawko, więc narazie niczym nie jeżdżę :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Naprawdę nikt nie jeździ na moto? Co do samochodów, to ja jeżdże. ;) Tylko że niestety do prawka mi brakuje 3 lat ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ja mam rower i nic więcej mi nie potrzeba ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ja mam rower =) ale teraz zdaje prawko więc motorek to nie dla mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jak wszyscy, też mam rower ^_^ (i tylko rower mi starczy). Bo jeszcze jestem za młody na motory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Nie wiem czemu, ale wszystkich w okół kręcą jakieś motory (patrz, jaki zaje motor!). Ja mam rower i do prawka wystarczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Wydaje mi się, że jazda na motocyklu dla wielu ludzi jest jak uzależnienie. Jeśli już zaczną to trudno przestać. Oczywiście to nie wciąga absolutnie wszystkich, ale wydaje mi się, że większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Hmm ja mam w planach sobie kupić jakiegoś crosa albo quada gdzieś tak za 4000 zł No oczywiście jak na razie to na rowerze i samochodem (samochodem oczywiście po polach :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A ja mam ku zdziwieniu wszystkich... rower :P I nie chce motóra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 ja tam tne szose na quadzie :D Wydaje mi się, że jazda na motocyklu dla wielu ludzi jest jak uzależnienie. Jeśli już zaczną to trudno przestać. Oczywiście to nie wciąga absolutnie wszystkich, ale wydaje mi się, że większość. bo jak pędzisz 200 km/h po prostej drodze z wiatrem we wlosach to to co widzisz przed sobą to już przeszłość ;) wciągające uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Zresztą, nie ma co wybierać. Quadem to nie miałbym gdzie jeździć, bo w mieście mieszkam :P , motorower to nie moje klimaty, skutery mi sie kompletnie nie podobają. Jedyne co mi się podoba to choppery, ale takich z silnikiem 50cc żeby mieć na kartę motorowerową, to nie znajdę, chyba, że chińczyka, ale jeszcze mi życie miłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Eh ja ledwo 4h już jeżdżę na nauce jazdy i gość od razu do Częstochowy chce mnie zabrać. Marmot szykuj się nadchodzę!! hehe spotkamy się na dworcu jeżeli chcesz to podjadę :D bo w czwartek na 4h mam jeździć ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 ja tam tne szose na quadzie :D bo jak pędzisz 200 km/h po prostej drodze z wiatrem we wlosach to to co widzisz przed sobą to już przeszłość ;) wciągające uczucie [: no . Jeszcze jak sie ekipa dobra uzbiera... Wtedy nawet jak sie misiaki doczepią, nie mają szans;). I można na zloty jeździć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi