london Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 w uploadzie znajdziecie dwie moje gry castle war 2 i skarb przodków. chciałbym żebyście je ocenili bo nie wiem czy jest sens ich dokańczania. jeśli sie wam spodobają to je dokończe jeśli nie to wezme sie za coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 szczerze to bród, smród i malaria - jak na mozlwiości Game Makera to troche biedacko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 dodam jeszcze żebyście nie oceniali zbyt surowo bo to moje pierwsze gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 No jak na pierwsze gry to może było by i ciekawie, ale nie podobało mi się menu w tym castle war 2. Można było uzyc funkcji draw text. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 London spoko gry.Ale nie skacz z projektu na projekt bo sie niczego nie nauczysz.Zaplanuj sobie jeden duzy bardzo dobry projekt i tylko go rób nie tylko pod wzgledem dobry algorytmow lecz tez ladnej grafy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 POwinienes LOndon dac Foto tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 po co ci foto? możesz sobie ściągnąć i zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Podoba mi się castle war 2 :) Dobra robota london! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Woozie: sam nie dałeś screena swojej gry <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dla mnie gry są powiem szczerze średniawe, lecz lepsze niż pierwsza gra Woozie z tą piłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Nie linkuj bezpośrednio plików, mój kolego! :ph34r: Nie ocenie, nie ściągne bo uploaderem nie moge sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 pietrus a próbowałeś prawym i zapisz jako? bo mi też to samo wyskakuje ale daje prawym i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Próbowałem... Spróbuje jeszcze jutro, może coś wykombinuje sie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a jak sciagac twoje gry ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ładnie odświeżyłeś temat z 2005 roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 LOL O *urna, ale jaja... 2005 rok!!! Historyczny temat xDDDD Czuje warna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a jak sciagac twoje gry ?? To były stare gry i już ich niestety nie posiadam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Snake i Shylios dostają ostrzeżenia słowne, songo warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi