Finn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A może jeśli chodzi o MMO, to ciśniemy w Lineage II? Świetna gra, darmowa w Europie: http://www.lineage2.com/eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Duzo w lineaga keidys gralem, gdy jeszcze nie byl darmowy. Ale wystarczajaco duzo czasu na ta gre stracilem z ojcem : P Ja bylem Dark Elf dancer a on Ork, i chodzilismy na dinsaury. To pamietam. Lvl 75 : c A co do HaD, Zaklad o 32 pociski pistoletu, ze przeskoczy i 2 bonusy, tapeta dla naszych fanow, i gif. http://i41.tinypic.com/33o4l7t.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Lol, Lineage też grałem z ojcem :P. Teraz przeżucił się na Wow'a, maksymalny lvl i mistrz gildi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jestem gwiazda i kamerzysta filmu. Gdzie moj fanmail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja tylko czasami sunwell.pl Edit: O na bogów Flaku! Mam teraz do Ciebie pełen respekt! Mój nieogarnięty znajomy: "O bosze Człowiek Woda! Weś to oglondnij!" Człowiek Woda = Flaq! HAHAHAHAHahahahhaahahahah Jaką ja teraz będę mieć z niego zbitę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Sernat, to w Pazura da sie grac online : P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kto chce zagrać w Mario Kart na emulatorze Snes9x? :) :kicking: :) EDIT: Ja nie mogę, za co raport? Nowy temat - źle. Nowy post - źle. Czego wy chcecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Szukam osób do UrT, chcę zrobić pojedynek 30 kwietnia :D http://tibiasoft.com/forum/showthread.php?...9460#post139460 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A ja bym zagral na oTsie, albo na jakis serwie PVP. Juz pewno wiecie w co. Pablo : P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Obiecałem sobie że skończę z TYM ale dobra, w sumie to mogę pograć... : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 UrT to Urban Terror, a nie Tibia :D Po prostu chcąc zwiększyć zainteresowanie (i moja znajoma się napaliła na grę :D) zdecydowaliśmy, że umieszczę ogłoszenie na GMC, bo tu zawsze ktoś jest :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sernat, to w Pazura da sie grac online : P? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 W wiecie czym jestem na serwerze Galana. Jest to open Pvp, ale nie hardcore. Poczekam troszke na chetnych. Poxyus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 NO TY MORONIE mezczyzni graja na Iridii (rowniez open pvp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Co myślicie o małym grupowym rushu w synergy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Synergy... Ah, kiedy to bylo... Jak pobiore HLa to gram na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Chell, zaczalem nowa postac. Dawaj : c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Pozdrawia Ragnar Thurasson ktory jeszcze siedzi na rooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Napisz na rookgard advertising. Ah na twoim serwerze. No niech ci bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 poxim jest spoko :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Milo sie gralo. Gosciu zmarnowal mi 6 godzin ktore moglem spedzic grajac w TF2 czy grajac w CS GO czy czytajac GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no i z cyklu tibiowe suchary: jeszcze gdy poxi mial 8 lvl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jakieś Urgh żagrać to od razu cały kraj, ale zwykłe mario kart nikt, tak? :( Zasmucacie mnie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nom, teraz mam 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Kochany pamietniczku Ladnie poprosilem Poxiego zeby 5 razy umarl w jamie tarantuli a on to zrobil i stracil poziom. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No i właśnie o tym mówię, jakiś urgh. Teraz jestem smutny, i kotek też, paczajcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dobilem. Dobranoc. hah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 To teraz znowu jestes tylko 1 poziom za mna :) No i chodz bo fajne miejsca do expienia wykminilem I mi musisz powiedziec jak mu ta kule wypucowales PS. Zabili mnie [gracze(4 razy...)] i stracilem mieczyk dla ciebie (21 atk 19 def), 3 potiony i moje wszystkie PC (5 :C), ale zarobilem 2 eksterminujac nietoperze z poddasza tego maga i kupilem exure (yay) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wszyscy let's pleyerzy powinni się od ciebie uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi