kryniak Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Gramy w Half-Life 2:Deathmatch! Co powiecie na to, aby zagrać sobie w grę, w którą jako jedna z pierwszych producenci zaimplementowali engine fizyczny zwany Havok? Nie musisz niczego kupować, aby w nią zagrać, wystarczy, że masz kartę graficzną producenta ATI albo NVIDIA i troszkę cierpliwości =]. Instrukcja instalacji: Pobieranie STEAMa STEAM jest systemem dostarczania gier, komunikatorem i jednocześnie systemem antypirackim stworzonym przez Valve. Ściągnąć go można ze strony Steampowered.com. Po instalacji zakładamy sobie konto, na nim zainstalujemy tą grę. Polecam wybieranie długich haseł i nie ujawniania swojego identyfikatora Steam, wyjątek stanowią zaproszenia do listy znajomych :). Pobieranie i instalacja Half-Life 2: Deathmatch Normalnie za grę trzeba było zapłacić 4,95 dolarów, ale dzięki ATI i NVIDIA można ją mieć za darmo. Tak więc jeżeli masz: Kartę ATI -> wejdź tu Kartę NVIDIA -> come here Potem klikacie, że macie steama i zatwierdzacie instalację. Instalacja Po wybraniu tej opcji wybieramy gry do zainstalowania - oczywiście bierzemy Half-Life'a, można oprócz niej jeszcze inne wybrać. Później trzeba się zaj*biście uzbroić w cierpliwość, ponieważ gra będzie ściągać się z internetu, ale z internetem 128kB/s powinno to zająć góra 4h ;]. Screenshoty http://www.fpsteam.it/fpsfor/halflife2/d3_c17_090124.jpg http://www.bladesinger.net/map_pics/dm_balboa_1.jpg http://www.bladesinger.net/map_pics/dm_kihti_3.jpg Miłego czekania i grania! :P Później się umówimy na jaki serwer wchodzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Będę Ci dozgonnie wdzięczny za tego posta. Właśnie rozmyślałem kupno Half-Life 2 tylko i wyłącznie dla Portala, a Ty mi nagle z tym wyskoczyłeś. Dziękuję :* . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Podpisuje sie pod marmota , a z tematkiem do góry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 To jak, umówimy się kiedyś na granie ;> ? Bo na publicach ciężko się gra jak się dopiero zaczyna ;p . Jak coś, to mój login na steamie to mmarmott ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mój to fbutkiewicz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Jak uda mi się ściagnąć to mogę pograć. kamrat88 na steamie jak coś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Taaak... grałem kiedyś w jakieś nędzne demo HL jedynki. A dwójka pociągneła by na 851 mhz procku i karcie graficznej bez pixel shadera? Jeśli tak do se doskocze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Spróbuj, może pójdzie na minimalnych ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 @up Jasne A i jeszcze jedno... ile się to będzie ściągać? przy łączu 1mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mi się sam HL2:DM bez Portala i Lost Coasta ściągał z 3 godziny bądź krócej, na łączu 2mbps. Ściąganie możesz zawsze zapauzować ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Powysyłałem Wam zaproszenia, przyjmijcie je ;). Gdy już dużo osób będzie miało grę to umówimy się tutaj, przez IRC albo przez steama na jaki serwer wbijamy :). Mój STEAM jest w sygnaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ja dołączam do waszej paczki ;] Niestety słabe łącze i na razie 14% (od 18...) Nick: Webzir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Jak cos to moge zagrac, najlepiej by bylo gdybyscie tutaj napisali ewentualna date/godzine gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Powiem szczerze, że w tamtym miesiącu chciałem założyć z tym temat, ale miałem jeszcze banana i miałem go założyć później, no cóż. Ja się nie dołączam, raz że mi to nie pójdzie, dwa że ściągać trzeba od chu... czasu. Pozdrawiam, Jak coś nick na steamie to fallord100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Wole Counter Strike 1.6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A może ktoś by też w Trackmanię Nations Forever pograł ;p ? Darmowa i jest też na Steam. Żeby zainstalować, wystarczy w przeglądarce wklepać: steam://install/11020 lub wejść na http://www.steampowered.com/v/index.php?ar...olish&cc=PL i tam Zainstaluj ;p . Jak coś, to mój nick w Trackmanii to mmarmott. Jakby się dużo nas uzbierało, to można by zrobić na jakimś serwerze minizawody gmclanowe w to ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Też chętnie sobie zagram z wami. ;) Mój nick to pasterz1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja się zgłaszam na trackmanię :D To super giera. W Half-Life'a nie mogę grać, bo rodzice mi nie pozwalają :? Mój nick na steam: Pax1995 EDIT: Jakoś udało mi się ściągnąć HL2: DM :] Rodzice nie zauważą... Tylko trochę dziwna jest ta gra. Nie lepiej by było pograć na Wolfenstein: Enemy Territory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Chłopie, to ile Ty masz lat, że ci starzy nie pozwalają grać w takie gry jak half life 2 ? o_O P.S: Taa, Trackmania ma ten klimat co przyciąga tysięcy graczy : ) Mnie tam bardzo przypadłą do gustu, będę w to nawalał nocami, tyle że muszę sobie sprawić kartę graficzną nową. Bo na aktualnej, to daleko nie zajadę. Mam coś w granicach 15 FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @Fallord: Jaką masz kartę grafiki? Bo mi na GeForce 5200 ciągnie na max detali i rozdziałce 1650x1050 i bardzo płynnie chodzi. Swoją drogą, ktoś na forum ma Day Of Defeat Source na Steamie? Bo chętnie bym pograł też z kimś w to ;D . HL2:DM wywaliłem na razie bo miejsce na dysku potrzebowałem, ale jakbyśmy się w końcu umówili na jakiś konkretny termin na granie, to mogę zainstalować od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @Fallord: 13, a bo co? :blink: Właśnie, umówmy się, bo chcę pograć z wami :] Może kryniak coś napisze? On jest autorem tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Chłopie, to ile Ty masz lat, że ci starzy nie pozwalają grać w takie gry jak half life 2 ? o_ @Fallord: 13, a bo co? Lol, to jeszcze nic. Ojciec mojego kolegi (III gimnazjum) nie pozwala mu grać w np. Diablo, bo ma satanistyczną nazwę... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 A Diablo niby jest o różowych misiach? Pełno tam różnego ciekawego stuffu z piekła rodem, w przenośni i dosłownie przecież. :) A co do tematu, to mam złe wspomnienia z fpsami. Dzisiaj Borek mnie wygrzmocił w UT gdzieś 20 : 0, prawie same headshoty. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ok, 19:00 gramy na niemieckim serwerze pod tym IP: 78.46.44.5:27015 . Postaram się być, może jakieś małe zawody rozegramy? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja dzisiaj mogę grać. :) EDIT: Szkoda, że nikt nie gra. :( A może dzisiaj o 20 w TM? :) Kto jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Tak się okazało, że musiałem kosić trawę, może kiedy indziej ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Będzie ktoś teraz grał w TrackManię? Miałem karę na neta przez 2 dni, więc ćwiczyłem trochę moje umiejętności jazdy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja mogę grać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Chłopie, to ile Ty masz lat, że ci starzy nie pozwalają grać w takie gry jak half life 2 ? o_ Kryniak ma 15, a do niego wątów nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ok, mój login to Shocker51374 (naprawdę ciężko się było tego domyślić :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi