lenin Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Luksor pozwoliłem sobie zmienić troszku ten obrazek od Ciebie na taki: Mam nadzieję, że się nie gniewasz? ;) :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 A zrobił bys dla mnie jeszcze cos innego? ;) Bardzo bym prosił ;) moze byc tak zrobiony jak jest ten ostatni napis "war 2011" i w tle np zamek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Mam nadzieję, że się nie gniewasz? ;) :sp_ike: nie gniewam się :P A zrobił bys dla mnie jeszcze cos innego? ;) Bardzo bym prosił ;) moze byc tak zrobiony jak jest ten ostatni napis "war 2011" i w tle np zamek ;) napis też ma być war 2011? (użyj szablonu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekrus2 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst:Kill the Hitler(napisz tak jak sie to pisze) Kolor:cerwony zakrwawiony Tło: hitler z czerwonym krzyrzykiem Rozmiar:200x200 Inne uwagi:najlepiej zeby kropelki sciekały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst: Aloon Kolor: szaro zielony taką czcionkom Tło: jakieś domy średniowieczne Rozmiar: 300x100 Inne uwagi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Mi się podoba tylko do Knight of Union, reszta ma trochę ohydne tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst:Denied - Medieval War Kolor:taki żeby pasował Tło: średniowieczny zamek Rozmiar:obojetnie ale nie za mały Inne uwagi:napis moze byc tak jakby wypalany, ale nie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst: Blue Deadline Kolor: ciemne takie kolory swatu i terro Tło: cos takiego jak cs tylko nie modele ludzi tylko jak było w champions ship mangaer 04 czyli te kulki Rozmiar: 200x200 Inne uwagi: napis moze byc tak jagby z dziurą po pocisku, ale nie musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst:Kill the Hitler(napisz tak jak sie to pisze) Kolor:cerwony zakrwawiony Tło: hitler z czerwonym krzyrzykiem Rozmiar:200x200 Inne uwagi:najlepiej zeby kropelki sciekały Nie dałem krzyżyka, bo nie wiem o jaki chodzi, ale masz przynajmniej zakrwawiony napis :] . ------------------------------------ EDIT ------------------------------------ Tekst: Aloon Kolor: szaro zielony taką czcionkom Tło: jakieś domy średniowieczne Rozmiar: 300x100 Inne uwagi: Może być? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ten 'krzyzyk' to swastyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ten 'krzyzyk' to swastyka No właśnie - mógł napisać że chce swastykę to bym dodał. <_< Na przyszłość bardziej szczegółowo opisujcie jak ma wyglądać napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Te domy w aloon nie są wyglądają na średniowieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 hhgkh da sie zrobic? reszte dopasoj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 A to dla mnie zrobisz? @UP Jak masz robic sobie jaja to lepiej wogole nic nie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst:Kill the Hitler(napisz tak jak sie to pisze) ROX! http://www.gmclan.org/up1486_4_Hitler_Killer.html PIERWSZY! zrobiłem to kiedyś z nudów xf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 hhgkh da sie zrobic? reszte dopasoj xD Szablon! A to dla mnie zrobisz? Robię po kolei, i akurat twoje skończyłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 kiedy bedzie moje, czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst: Lubiejeździćkosiarkąpokotach Kolor: purpurowo fioletowy z neonem tylko taki super słodki... Tło: kotek/big mac rozjechany kosiarką Rozmiar: 500x553 Inne uwagi: flaki na trawniku (kawałek wątroby i jelit reszta w środku) proszE se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 @PhoenixPL: W tle mają być kropki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Tekst: Scum (a pod napisem scum, "We want play for you...", oczywiście bez "") Kolor: Biały, połączony z ciemym czerwonym (bordowym?) Tło: gitary, perkusja, ogólnie coś co kojarzy się z zespołem. Rozmiar: 750x140 Inne uwagi: Z góry dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzisiaj już nie robię napisów, dokończę jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 nie bardziej chodzi mi o jaki kulki jak w top-down shooterach kapujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 nie bardziej chodzi mi o jaki kulki jak w top-down shooterach kapujesz? To może daj screena z gry a ja wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Może być? :) niezłe tylko żeby ten napis był czcionką century gothic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 To jest czcionka Century Gothic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 coś nie wygląda <_< no ale dobra zobaczę jak się będzie prezentować w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Tekst: Scum (a pod napisem scum, "We want play for you...", oczywiście bez "") Kolor: Biały, połączony z ciemym czerwonym (bordowym?) Tło: gitary, perkusja, ogólnie coś co kojarzy się z zespołem. Rozmiar: 750x140 Inne uwagi: Z góry dziękuję ;) :] Tekst: Lubiejeździćkosiarkąpokotach Kolor: purpurowo fioletowy z neonem tylko taki super słodki... Tło: kotek/big mac rozjechany kosiarką Rozmiar: 500x553 Inne uwagi: flaki na trawniku (kawałek wątroby i jelit reszta w środku) proszE se. Nie zrobię tego napisu (nie mieści się w granicach dobrego smaku, o.) I nie rób sobie za przeproszeniem jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Co za żal temat... Przecież on bierze gotowe tła z neta i daje napisy - robota na 2 minuty. W 5 minut zrobiłbym 2x lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ale wzięcie widać ma, wiec niech se robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi