kuba351 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 :) Szukam zlecenia żeby coś narysować. Lubię i umiem rysować zbroje, bronie, tarcze, hełmy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ok narysuj m jakies ramki w stylu RPG, zeby wygladało na poniszczone mozesz dodac rowniez jakies tam dodatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Pokaż kilka swoich prac abyśmy wiedzieli czy jesteś dobry. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jak dasz radę i umiesz to do tego: http://img375.imageshack.us/img375/9416/stoiaf8.gif Dorysowałbyś ręce, trzymające pistolet, oraz drugi gdzie trzyma np. karabin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Lenin: Na formacie .gif to nie zbyt dobry pomysł. Ciężko zminić bo się rozmazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Zawsze można zmienić na png czy coś.... tylko że mi się nie chce obecnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 to są moje prace!! Powiększ je a szczegulnie tą pierwszą!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Przyznam że... takie sobie. To pierwsze, chyba topór... jest okropne, to drugie ujdzie, choć wydaje mi się że jest nie twojej roboty (sugerując się co do wyglądu pierwszego)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pO PIERWSZE TO NIE TOPÓR ALE ,,KURUSZ". Po drugie masz troche racji ale nie do końca ostrze znalazłem w necie a rączka jest moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek154 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Nawet niezła grafa podoba mi sie ten kurusz nawet fajna ale popracuj nad grafika kuba351 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pO PIERWSZE TO NIE TOPÓR ALE ,,KURUSZ". Po drugie masz troche racji ale nie do końca ostrze znalazłem w necie a rączka jest moja. 1. to niestety topor, moze i ma malo ergonomiczny ksztalt ale to topor. A kurusz to drobne monety cos jak grosze... 2. niestety ktos kto rysuje takie topory nie narysuje nawet takiej raczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 1. to niestety topor, moze i ma malo ergonomiczny ksztalt ale to topor. A kurusz to drobne monety cos jak grosze... 2. niestety ktos kto rysuje takie topory nie narysuje nawet takiej raczki... 1 to kurusz. W gothic 3 był kurusz. 2.Jestem początkujący i korzystam tylko w painta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jasne, że to twoje prace :] Dodatkowo na obwodach broni specjalnie dodałeś efekt nieumiejętnego wycięcia z tła :P 1. Ten topór (czy niech ci będzie - kurusz ) na 95% jest albo renderowany w 3D albo na ostrzu ma jakąś teksturę z Paint Shop'a czy innego programu. Rozpoznaje to po specyficznych światłocieniach. 2. Co do miecza z rękojeścią to nie jestem pewien czy do niej ( rękojeści) umiałbyś chociaż dobrać paletę kolorów. EDIT W tym pierwszym to może i trzonek jest twój, a miecz to o ile sie nie mylę z Gladiatusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jasne, że to twoje prace :] Dodatkowo na obwodach broni specjalnie dodałeś efekt nieumiejętnego wycięcia z tła :P 1. Ten topór (czy niech ci będzie - kurusz ) na 95% jest albo renderowany w 3D albo na ostrzu ma jakąś teksturę z Paint Shop'a czy innego programu. Rozpoznaje to po specyficznych światłocieniach. 2. Co do miecza z rękojeścią to nie jestem pewien czy do niej ( rękojeści) umiałbyś chociaż dobrać paletę kolorów. EDIT W tym pierwszym to może i trzonek jest twój, a miecz to o ile sie nie mylę z Gladiatusa. Dobra przyznaje się miecz z gladiatusa ale topur nie. Ostrze toporu jest robione z urywków. TZ. z urywka zdjęcia wycinane i składane. Czy ktoś mi mógłby doradzic jakiś dobry program do grafy. Prosze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Staraj sie robić na początek mniejsze:D najlepiej 32x32 ;] Oto moje szybkie prace na paincie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Adobe Photoshop CS3. Daj mi płytke to ci go nagram. Gimp - średni ale darmowy. Paint Shop - nie mam. Nie myl z MS Paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 znalazłem Jasc Paint Shop Pro 8 . Szukam zlecenia na bronie na nic innego.Zrobiłem szkic i nadałem kolorów tak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ma ktoś zlecenie ale z broniami starorzytnymi (miecze, włucznie, tarcze, zbroje itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi