Luksor Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tytuł: Fałszywe 3D - Napis Gatunek: brak Opis: Na ten pomysł wpadłem przypadkowo. Program tworzy napis, który wygląda prawie jak w 3D. Daję plik .gm6, aby można było tworzyć własne napisy - dodajemy je w roomie. Download: https://gmclan.org/up2178_11_napis3d.html Rozmiar pliku: 20KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: brak Grafika: Ja Muzyka: brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 'Szit i spam' - miałem to bardziej rozwinąć..., ale postaram się być grzeczny... (oceny nie muszę pisać) . Edit: Coś mi się zdaje że zniknął jakiś post... tylko nie wiem jaki. Brzmiał on "buaahahaha"... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Program tworzy napis, który wygląda prawie jak w 3D. Prawie robi wielką różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Fajne, ale trochę marne :confused: Zalety [+] Fajny efekt [+] Możliwość modyfikacji napisu [+] Ładnie napisane Wady Brak 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Myślałem że się spodoba. :( Prawie robi wielką różnicę. wiedziałem, że ktoś tak napisze Fajne, ale trochę marne :confused: Zalety [+] Fajny efekt [+] Możliwość modyfikacji napisu [+] Ładnie napisane Wady Brak 4/5 :thumbsup: o! thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 nie pobierajac juz po screenach widze ze gra rysuje litery w pozycjach typu: x-1, y-1, x-2, y-2 itp. :P po co robisz takie bezuzyteczne programy?? :/ rob jakas platformowke ktora przyciagnie na pewno na dluzej niz to... EDIT: jednak sie pomylilem... to jest jeszcze mniej wydajne :( bo trza robic 100000000000 obiektow :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 @luksor:Nie dziękuj TuxMan'owi... za pierwszym razem napisał 2/5, ale potem edytował ... <_< widziałem, i nie kłamię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 @luksor:Nie dziękuj TuxMan'owi... za pierwszym razem napisał 2/5, ale potem edytował ... <_< widziałem, i nie kłamię. Bo mi się pomyliło :(. Ale naprawdę wstawiłem 4 gwiazdy jakby co :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Fajne, ale trochę marne Nie no, nie ma to jak wykluczająca się opinia omg :D A co do... efektu - WTF? ;/ Toż to można zrobić zwykłym draw_line i pętlą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 To się nazywa "kaligrafia", a nie fałszywe 3d. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Fajne, ale trochę marne :confused: Zalety [+] Fajny efekt [+] Możliwość modyfikacji napisu [+] Ładnie napisane Wady Brak 4/5 :thumbsup: Ładnie napisane? To przeciez 3 linijki kodu :/ Słabe, nawet bardzo. Żeby skleić jakieś zdanie trzeba sie ok 2h naklikać po czym otrzymuje sie nie robiacy wrazenia efekt:/ 1/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 E tam... Po co się tyle męczyć z wstawianiem obiektów? :blink: W paintcie bierze się pędzel "ukośna kreska" i zrobisz podobny "efekt" w 10 sek... <_< Szkoda... Pomysł fajny, ale nie w tym wykonaniu. :sp_ike: EDIT: @up: Trzymaj shift... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Słabe, nawet bardzo. Żeby skleić jakieś zdanie trzeba sie ok 2h naklikać po czym otrzymuje sie nie robiacy wrazenia efekt:/ CO? :blink: Wiesz jak się ustawia obiekty w roomie? Wiesz po co się wciska shift przy dodawaniu obiektów? Mi 1 zdanie zajęło minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Lol, to tylko pętla i draw. Naprawdę, luks, nie masz co robić? Stajesz się gorszy od ferviego... Do tego tragicznie niewydajne. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Wiesz po co się wciska shift przy dodawaniu obiektów? Tak. I robi się totalnie namaziany syf, bo obiekty się duplikują, nakładają itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 kijowe,niepotrzebne(jedynie do nabicia postów) btw. Mi 1 zdanie zajęło minutę. Jak ono brzmiało? EDIT: zapomniałem,1/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dodanie własnego tekstu zajmuje duużo czasu. Przykład dobry ale podmienienie ciężkie i będzie 2\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dodanie własnego tekstu zajmuje duużo czasu. Przykład dobry ale podmienienie ciężkie i będzie 2\5 Patrz posty wyżej! Wystarczy wcisnąć shift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 1/5 - przecież takie coś można zrobić za pomocą paru drawów! Po prącie tu to wstawiłeś? Mogłeś to rozwinąć przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Tak. I robi się totalnie namaziany syf, bo obiekty się duplikują, nakładają itp. A te screeny to niby co? =D @Luksor: Lol, srol, zal... I jeszcze taki $hit w gotowych grach i programach umieszczać... =< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 o lol co to za $hit?? luksor zajmij się czymś innym bo takie rzeczy to $hity. 1,1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulie Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Boże co za chłam Luksor nudziło cisie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Luksor, weź lepiej pracuj nad Dark Times: Albinium Wars, a nie takie shity na forum dawaj, bo z tej gierki może coś wyjść :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Luksor, weź lepiej pracuj nad Dark Times: Albinium Wars, a nie takie shity na forum dawaj, bo z tej gierki może coś wyjść :). Słusznie, muszę się za moje projekty zabrać a nie robić takie bzdety. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi