OriPL Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Tytuł:BombDestroyer Gatunek:Zrecznościowa Opis:Rosyjskie bombowce lataja nad miastem i zrzucaja bomby naszym celem jest strzelanie do nich zbieramy punkty , bonusy , a po zdobyciu 2900 Punktow odblokowywujemy Cheatmode Download:https://gmclan.org/up3309_4_BombDestroyer.html Rozmiar pliku: 3,55 MB Autorzy: Programowanie: OriPL Fabuła: OriPL Grafika: OriPL Muzyka:Troche OriPL a reszta z Neta Screeny: Screen1 Screen 2 Zycze milego sciagania i gry xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 o! to jest coś fajnego bardzo mi się podoba grafika fajna nie znalazłem bugów więc 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 WTF? Ta gra jest bez sensu. Bomb nie da się niszczyć, skrzynki są głupie, za trudne itp. 1/5 Grafika: OriPL Animacje też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Hmm zagrałem i powiem tak: grafika: 3\5 Niby nic ale nawet jakoś tak ładnie wygląda :) muzyka\dźwięki: 2.5\5 muzyka jest zbyt wolna, i brak odgłosów wystrzeliwania przez nas pocisków grywalność: No i doszliśmy do sedna.... Gra jest dosyć trudna, nasze pociski są zbyt wolne względem samolotów co na początku baardzo przeszkadza. Jeszcze miałem coś napisać ale już nie pamiętam :] Jak mi się przypomni to dopiszę. A ocena ogólna: Dałbym Ci może i 3 ale gra zbyt orginalna to nie jest. Popraw parę rzeczy jeszcze i bedzie nawet to 3 ale narazie tylko 2 E: HOLA HOLA! Czy ja dobrze widzę, czy autor tematu sam sobie dał 5? Tak to ja się nie bawię...... I co ja mam teraz zrobić obniżyć ocenę? E2: Aaa to Lolik 5 dał..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 2 słowami: nudne i badziewne Więcej słów: bomby spadają w miejscach losowych, więc bardzo często prawie nie mamy wpływu czy one w nas uderzą czy nie. Raczej 90% szczęścia niż wprawy. Po za tym kolejna niezbyt ciekawa gra. Efekty może są ładne, ale grać w to dłużej niż 2 minuty się nie da. Dwa minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Zagrałem, oceniłem (2/5) Żaden fenomen, dlaczego pocisk leci przez długość całej lufy? Jeśli nie wiesz jak to naprawić to zajrzyj do tego tematu. Dodaj jakieś bonusy, inne bronie, inny rodzaj samolotów... I taka mała rada ode mnie: staraj się zawsze jak najbardziej urozmaicać gry. :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Rosyjskie bombowce Na screenach to na rosyjskie nie wygląda^^ A gra ogólnie mówiąc, kiepska. Nudne to i nie powala wykonaniem. 3=/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Na screenach to na rosyjskie nie wygląda^^ Popieram. Według mnie rosjanie nie byli nazistami jak Hitler i S-ka :] Ta gra to po prostu przeróbka tej gry. Grafika: 1/5 Muzyka: 2/5 Fabuła: 1/5 Ocena: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ta gra jest trudna i głupia. Daje 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Głupia Vista .Ta gra nie działa na Viscie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Up: Skoro nie działa to na cholerę to piszesz, hmm....? Dobrze wiesz, że możesz skonwertować. Tyko spamujesz. Trza było Visty nie instalować... z takimi tekstami to na forum Visty, gdzie wszyscy składają zażalenia. (duże to forum zapewne jest :D) Co do gry: ... (czytaj: bez komentarza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 OMG! Gra, która jest robiona NIE więcej niż 10 minut <_< 1/5 Χαιρετίσματα Cρακ :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 nudne, glupie, trunde. Pozatym grafa wybuchu nie pasuje do samolotow :P to tak jakbys dal samochody z NFS MW do GTA 1 :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Skoro nie działa to na cholerę to piszesz, hmm....? Dobrze wiesz, że możesz skonwertować. Tyko spamujesz. Trza było Visty nie instalować... z takimi tekstami to na forum Visty, gdzie wszyscy składają zażalenia. (duże to forum zapewne jest biggrin.gif) To twórca powinien zadbać o to, żeby gra każdemu działała, a nie gracz męczył się z odpaleniem minigierki, która może mu się nie spodobać. A poza tym, czemu miał Visty nie instalować? Źle, że posiada najnowsze oprogramowanie :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nie podoba mi się, jest zbyt monotonne, szybko się nudzi... 2/5. Piszesz że "rosyjskie bombowce",... jak widzę, to na tych "bombowcach" są nazistowskie znaki... zapewne rosyjskiej produkcji, jeśli się nie mylę... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi