Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Tura #1 Temat: Generator labiryntu Czas rozpoczęcia: 27.04.08 21:30 Czas zakończenia: 28.04.08 21:30 Sędziowie na tę turę: PsichiX, Yoda, Dark Maximal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dobra, zaczynam robić. Kurde, tylko muszę przerwać pracę nad przykładem na odjęcie warna, ale to może poczekać... Będą jakieś nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Yoda mozesz bardziej opisac ta ture ? :) Hm dokladniej co tam ma byc ;P @Yoda e tam poczekam na lepszy temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To za zrobienie przykładu modzi/admini odejmują warny? blink.gif Niekoniecznie. Jak jest dobry i porządny to czemu nie. Nie offtopować mi tu. @up: generator labiryntu. Ma generować labirynt. Co tu trudnego? ;f Sędziów, sędziów arrr!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Można korzystać z cudzych grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Można korzystać z cudzych grafik? No tak, bo tu się ocenia kod ;p OK mam sędziego: PsichiXa, dorzucę się ja i brakuje jeszcze tylko jednego ;p OMG ale organizacja ;D Ale to w końcu debiut. Ok 3 sędzia Dark Maximal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Yoda, nie powinieneś być sędzia. Porównując ciebie do PsichiXa czy Darka... Nie ma słów ;p Za kilka godzin może skoncze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Czy Ludzix mówił coś o źle używanych apostrofach? :) /me bierze udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Yoda, nie powinieneś być sędzia. Porównując ciebie do PsichiXa czy Darka... Nie ma słów ;p Trudno już, poza tym czemu sądzisz że jestem aż tak słaby? Co do konkursu czekam na prace ;p A co do przesyłania prac, proponuję aby były wysyłane do sędziów danej tury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wysłałem pracę. ;x Spędziłem nad nią 10 minut, ale co tam. ;) Ciekawy bardzo jestem, ile prac będzie zgłoszonych... ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Niestety, ale nie zdąże dzisiaj. A może. Jadę do sklepu, potem na impre... Chyba się nie wyrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Solmis, nie wiem czy mogę uznać twoją pracę, to nie jest labirynt ;/ Muszę poczekać na resztę sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Głupi temat i w ogóle ;x A czy prace będą pokazywane userom, czy tylko sędziowie będą je widzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Szkoda, że moja praca odpadła. PS lol! po co Harvester zmieniłeś sobie nick na Harv?, luż lepiej by Harvi pasowało! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Głupi temat i w ogóle ;x Nie głupi, tylko niestety 90% użytkowników zrobić tego nie umie ;/ A czy prace będą pokazywane userom, czy tylko sędziowie będą je widzieć? Wszyscy będą widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie głupi, tylko niestety 90% użytkowników zrobić tego nie umie ;/ ja bym może i zrobił ale 24 h to dla mnie stanowczo za mało :P Zawsze tyle będzie czy może przedłużysz :D? ( nie czytałem całego tematu wiec sorry jbc. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie wiem już sam kurde, chyba za trudny temat dałem ;/ no jak nikt nie odda pracy to chyba przedłużę do jutra ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Solmis, nie wiem czy mogę uznać twoją pracę, to nie jest labirynt ;/ :< Dla mnie to labirynt... D; Trudno, i tak się "nie obrażę"... ;D BTW. Zresztą mam dużo pracy z projektami. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @Yoda: Trudno, już za późno... :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @Yoda: Trudno, już za późno... :< Jednak po konsultacji z sędziami uznaliśmy twoją pracę. No ale to tak na siłę ;p czekam na inne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja za chwilę oddam. Muszę tylko poprawić parę rzeczy (żeby nie było zbyt łatwo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja za chwilę oddam. Muszę tylko poprawić parę rzeczy (żeby nie było zbyt łatwo). OK, cieszę się niezmiernie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Cóż, nie zdążyłem. Macie szczęście B). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Cóż, nie zdążyłem. Liczyłem na twoją pracę ;/ Chyba jednak muszę przedłużyć, bo wielu nie zdążyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Temat był (jest?) dosyć wymagający. Jeśli ktoś chce stworzyć coś ambitniejszego, musi się cholernie streszczać ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jednak po konsultacji z sędziami uznaliśmy twoją pracę. No ale to tak na siłę ;p czekam na inne prace. A mojej pracy nie uznałeś! Takie coś by ci pasowało? Bo zrobiłem nowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dobra słuchajcie, daję wam jeszcze... 24 godziny B) Wykażcie się! A mojej pracy nie uznałeś! A widziałeś jego pracę? Luksor, co do nowego: tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Luksor, co do nowego: tak. To ci zaraz wyślę na pm. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 WTF? Gdzie ty tu widzisz labirynt, skoro nie ma ani wejścia, ani wyjścia? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Szczerze to nie rozumiem w czym macie problem. Na google znalezienie algorytmu budującego labirynt do przejścia to chwila roboty, a nie jest on na tyle skomplikowany, żeby samemu go nie wymyśleć ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi