warcrawt Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jak zrobić w flash'u że jak używam rysowania tekstu to ten tekst wyświetla zmienną (o nazwie napis) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wstawiasz tekst, ustawiasz opcję Dynamic Text i nazywasz np. pole_tekstowe Potem w AS piszesz: pole_tekstowe.text = napis; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 ok, thx. A jak zrobić aby kod był sprawdzany cały czas ? Jak zrobić proste chodzenie (strzałkami) ? Jak wywoływać eventy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A jak zrobić aby kod był sprawdzany cały czas ? i wklep w polu: stop(); Jak zrobić proste chodzenie (strzałkami) ? http://www.newgrounds.com/collection/flashtutorials Jak wywoływać eventy ? OMG, Flash to nie GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 mi chodzi eventy takie jak kliknieńcie myszki itp. a jak mam to step: step(); to gdzie dać kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 mi chodzi eventy takie jak kliknieńcie myszki itp. To znajdziesz w tutkach, które są na newgrounds, link wyżej. a jak mam to step: step(); to gdzie dać kod ? Jakie step? Koleś, masz wklepać stop(); w okienku, które pojawi się po zrobieniu rzeczy pokazanej na obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ale ja daje też tam mój kod. Jak mam tamten kod to step gdzie ma być ? czy w innej warstwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ten temat cieszy Lemura. Więcej pytań i odpowiedzi proszę. ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ale ja daje też tam mój kod. Jak mam tamten kod to step gdzie ma być ? czy w innej warstwie ? Jaki znów step ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 warcraft: jemu chodzilo o stop(), a nie step() - wyraznie napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 wiem, ale mi chodzi o działanie trakie jak w step. Przepraszam jak coś za blendy i brak czasami polskich liter (jem chrupki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi