kamciog Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ej sorry ale gra kamcioq'a nie trwa 30 sekund. Jak zdąrzę, to wrzucę poprawioną wersję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ja mam przeczucie, że Yoda wygra. Sama rozgrywka nie jest super powalająca, ale grafa niezła 0: U Dziadkakleofasa denerwuje mnie system mierzenia combo >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Właśnie dodaję grę: IKSgejm. Jesteśmy czerwoną buźką (?!), która musi dojść do tytułowego IKS'a (???!!!). Jak to zrobić? Strzałkami (kursorami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Kiedy będzie 43# tura ??? Bo w tej nie wezme udział bo nie mam czasu ... Za duży odstęp pomiedzu turami, przynajmiej raz na tydzień ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Za duży odstęp pomiedzu turami, przynajmiej raz na tydzień ... I potem są 3 gry na krzyż. A nie tak jak teraz yea :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ok, wrzuciłem nową wersję mojego 30 sekundowego satanizmu. Teraz może mam JAKIEŚ szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Zapomniałem dodać w pomocy, że w jednej z plansz sterujemy statkiem. Sterowanie: Strzałki + spacja. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Nie wiem czy sa jakies ograniczenia w lidze zwiazane z ranga (nie znalazlem nic takiego wsrod regulaminu xP) wiec wstawilem swoja gre :D Zycze milego grania :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Nie wiem czy sa jakies ograniczenia w lidze zwiazane z ranga (nie znalazlem nic takiego wsrod regulaminu xP) wiec wstawilem swoja gre :D Zycze milego grania :> Hmmm... ale to nie trwa dokładnie 30 sekund. No i można wcześniej umrzyć. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 No właśnie - połowa oddanych gier nie trwa ( albo nie zawsze trwa ) 30 sekund ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Właśnie, przydało by się przegląd wszystkich gier i z stoperem w ręku przetestować je. ;) Wtedy na pewno zostanie z 5 gier. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Hah, gra copoconaco nie trwa 30 sekund, co oznacza, że tym razem NIE WYGRA! >=D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 co chesz, grac sie da jedynie 30 sec potem nastepuje eksplozja i game over...(znaczy sie restart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Tyle że mijają jeszcze dwie sekundy po eksplozji, na liczniku sekund jest napis -2. Więc gra trwa 32 sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Grę można ukończyć wcześniej niż 30 sekund =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Niestety chyba nie dam rady ukończyć mojego projektu . . :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Hmmm... ale to nie trwa dokładnie 30 sekund. No i można wcześniej umrzyć. :( W mojej grze 30 sekund wyliczyłem od pierwszego kliknięcia myszką do przyjścia nowego dnia :S A śmierć w krótszym czasie ... ehm ;> to zalezy juz chyba tylko od refleksu gracza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi