propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 No bez jaj... Jest jakis sposób na wrzucenie gry na yoyogames która sklada sie nie tylko z jednego exeka tylko z podfolderów również, jeśli tak to jaki. może jestem jakiś ułomny ale nie wiem jak to zrobić, a do końca konkursu 4,5h :/ dlatego bylbym supermega wdzieczny jak by mi ktoś pomógł opanować tą sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Spakować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 no dobra ale ten szit odpala sie jakims instant playem a jak sie nie odpali to kupa z konkursu zipa/rara nie odpali dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 To uploadnij spakowane .zip i zobacz na yoyo czy gra się uruchamia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Musisz chyba sprity dać do exeka :thumbsup: (będzie trochę zajmowało ale to jedyny wg. mnie sposób :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 to gówno tylko exeki przyjmuje albo jestem ułomny. kurde korzystał ktoś z tego kiedys? no bez jaj jak tego nie wrzuce to będą ofiary w ludziach dzisiaj w pabianicach ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Hmm... musi być jakaś opcja.. na pewno musi być, chyba że nikt z yoyo nie pomyślał o tym.. "rozejrzyj się". Albo napisz maila że masz problem... i oczekuj później kilkanaście dni aż odpowiedzą. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Skontaktuj się z kimś z yoyo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 heh ja ta gre bede wrzucal z 2h bo wazy 30mb a do konca konkursu 4h, nie wierze ze ktos z yoyo sie zlituje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Hm... na pewno gra musi być na uploadzie yoyogames?... Może można wrzucić na jakiś inny hosting? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 napewno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Heh.... wygląda na to że mogę ci jedynie życzyć powodzenia. :thumbsup: Edit: Albo na złość zwal im to wszystko do exe'ka, potem będą "troszkę" czekać aż się odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Spróbuj dać do Includes w Global Game Settings ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Global Game Settings -> Include. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 tak robie, mam tylko nadzieje ze zdarze ;) dzieki chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Heh.... informacja, konkurs kończy się dopiero 4 maja XDD . :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 oo.. ŁaŁ :lol: o kurdedz ale tak czy siak musze to dzisiaj wrzucic bo jutro wyjezdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Z tego co wiem nie można wrzucać gier z zewnętrznymi zasobami na YoYo. Po za tym, nie wydaje mi się by ktoś buforował/ściągał grę która waży 30MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Po za tym, nie wydaje mi się by ktoś buforował/ściągał grę która waży 30MB. A czemu nie? Jak jest rozbudowana to tyle waży. YOYOgames w takim razie samo sobie robi źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 MBO tam jest wrzucone a składa sie z folderów itp. Nie pamiętam jak to zrobiłem xD. Prawdopodobnie zip lub rar i wtedy gra zwyczajnie nie ma opcji instat play tylko download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 no wlasnie, a musi byc instant play jesli o konkurs chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dlatego właśnie o tym piszę. To, że komuś będzie chciało się czekać na uruchomienie gry... cóż. Daje to ostro po plecach. Choć w sumie nie pamiętam do końca jak gry były oceniane. Czy tylko przez użytkowników, czy może przez ekipę YoYo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 sie zobaczy ;] pewnie nikomu sie nie bedzie chcialo sciagnac, ale ostateczny werdykt mają niby żyri.przynajmniej oni powinni byc wystarczajaco cierpliwi zreszta odkad stracilem wene na spartana to stracilem tez nadzieje na wygrana, ale nie wrzucenie gierki to by byla zdrada stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tymon: Użytkownicy głosowali, ale w sumie wszystko zależało od ekipy YoYo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Da sie tam ladowac gry zapakowane w *.rar bo nie raz jak gralem na niektorych grach na YOYO tio musialem pobierac plik wlasnie zapakowany w rarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 no wlasnie, a musi byc instant play jesli o konkurs chodzi @UP:!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 @UP:!! A co to? najnowszy wymiar spamu zrobiony przez Harviego? Fervi A Ty kto, moderator? Warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Po za tym, nie wydaje mi się by ktoś buforował/ściągał grę która waży 30MB. Ja grałem kiedyś za pomocą instant play w grę, która tyle miała. Akurat gdzieś wychodziłem i jak przyszedłem to gierka już załadowana była ;) @UP:!! Nie spamuj! :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 to gówno tylko exeki przyjmuje albo jestem ułomny. kurde korzystał ktoś z tego kiedys? no bez jaj jak tego nie wrzuce to będą ofiary w ludziach dzisiaj w pabianicach ;/ Ja kiedyś dawałem grę z kilkoma plikami... ;d Przyjęło mi w zipie. ;D No chyba, że coś się zmieniło. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi