Hanjuso Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 To jest moja najnowsza gra zaczlem ja robic jakies 4-5 godzin temu trohe juz zrobilem i chcialbym zebyscie ja ocenili jak wam sie podoba. Nie zwracajcie szczególnej uwagi na grafike, zostanie mocno zmieniona bo teraz nei chcialo mi sie jakos rysowac za bardzo nie ma tez zadnych dzwiekow. wcisnijcie f1 zeby zobaczyc sterowanie i pare tipsow. za pare dni powinna byc skonczona Killerownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No gra sie zapowiada nieźle.Tylko że troszke wolno strzela juz jak trzeci raz odwiedziłem sklem i miałem szybkie strzelanie za 11.25 i strzelałem po za ekran to i tak zginołem chociał byłem na max uleczony i miałem za 11.25 Max Healt. Wieć w tym widzie bład i mam pytanie czy krew ludzików zostanie na ziemi czy bedzie w nią wnikać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 animacja giniecia ludzi spodobala mi sie i chyba zostanie :) wiem ze te ulepszenie strzelania prawie nic nie daje, ale daje,jagbym zrobil ze wiecej daje to mniej mozna by bylo ulepszyc teraz mozna 29 ulepszen tych strzelania ulepszyc bo jagby mozna bylo jeszzce jeden to alarm wlanczal by sie na 0 stepow czyli wylanczalby sie i nei mozna by bylo strzelac a jak ludziki dochodza do ciebie to biegaj po planszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 DObra teraz czekam na pełna wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 killerownik v1.0 nie ma zandych dzwiekow jeszcze, grafika jest gorzej niz beznadziejna, ale ja grafikiem nie jestem a siedziec i rysowac w paincie jakos nie mam ochoty :/ Bede gre robic dalej, jak wyjdzie nowsza wersja to odrazu ja tu wrzuce Killerownik v1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Połączyłem tematy bo po co robić dwa do tej samej gry <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Prawie się niczym nie rózni od poprzedniej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Mi się nie chce ściągać O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Mi się nie chce ściągać O_O <{POST_SNAPBACK}> Skoro Ci się nie chce ściągać to po co to piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Chodziło mi oto, że PLIK niechce się ściągnąć :| Niech ktoś to wciśnie na jakiś serw, a nie na takie badziewie, co nawet mi ściągnąć nie da. Czekałem ok. 10min i kiszka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Prawie się niczym nie rózni od poprzedniej wersji. <{POST_SNAPBACK}> Jak sie nie rozni jak sie rozni i to o duzo :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Lepiej zrób coś z tym paskiem hp bo nie mieści się na ekranie :boxed: Pociski przelatują przez ściany, zaokrąglij ceny w sklepach i zmień Ctrl na coś innego bo kiepsko ukryte dodawanie kasy :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Lepiej zrób coś z tym paskiem hp bo nie mieści się na ekranie jak stoisz przy scianie to wychodzi ale jak jestes w srodku planszy to widac caly Pociski przelatują przez ściany jak przelatuja jak nei przelatuja :blink: zaokrąglij ceny w sklepach zrobilmbym ale nie umiem ale gdzies to widzialem na forum zmień Ctrl na coś innego bo kiepsko ukryte dodawanie kasy ??? jakie ctrl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 U mnie pasek się nie mieści bo go ulepszyłem dużo razy. round(liczba) do zaokrąglenia, a controlem dochodzi u mnie 100 kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no zeczywiscie na control sie 100 kasy dodaje zapomnailem tego usunac ale jest tylko w wersji demo, w pelnej tego nei ma EDIT. Czy ty przypadkiem nei sciongneles dema :huh: bo wszystko bledy co napisales sa w demie ale w pelnej nie ma ich :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 dawajcie screeny gry zeby popatrzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Bardzo fajna gierka, ciekawy pomysł. Tylko musisz zrobić tak , żeby pociski szybciej latały i żeby dało się je szybciej wystrzelać. Dodaj troche muzy i będzie spoko gra :thumbsup: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielokop Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 mi wogole link nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ten link juz nie dziala ale na uploaderze jest gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Fajne :P Tylko mi się nie podoba to, że nie można podnieś celownika do góry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi