Maxius Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Głosujcie! Gra Harvestera : https://gmclan.org/up3751_4_Bug2000.html Gra Luksora : https://gmclan.org/up2178_3_gra_i.html Gra Krzy100f : https://gmclan.org/up2477_4_komputerek.html Sorry ale nie dałem sondy z powodu mojego spieszenia się może jakiś mod da sonde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Obie 'gry' są denne. Nie głosuję. Nie ma na co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 OKi wszytsko tylko dlaczego, nie ankieta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Przecież pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Obie 'gry' są denne. Nie głosuję. Nie ma na co. Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dodaj moją gre wystawiłem w tamtym temacie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Obie 'gry' są denne. Nie głosuję. Nie ma na co. Też popieram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Obie 'gry' są denne. Nie głosuję. Nie ma na co. popieram po 3kroć :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Obie 'gry' są denne. Nie głosuję. Nie ma na co. Skoro nie ma co oceniać to po co ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ponownie głosuję na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jak nikt nie głosuje to ja też :P bo jeszcze mnie wyśmiejecie xD... zobaczymy kto pierwszy pęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Przecież pisałem...Zamiast pisać ten post byś ankietę zrobił. Co, nie umiesz i nie chcesz się przyznać...? Bo to bez sensu.... Choć i tak nikt by nie zagłosował..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Co to w ogóle jest? Gorsze od Catch The Clown Co to za problem wygenerować napisy w różnych miejscach, no gdyby to jeszcze na samym pulpicie wyskakiwało. Nie głosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 WTF? Co raz przychodzę na GMCLANA i za każdym razem krew mnie zalewa... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja zrobiłem to specjalnie, nie czepiajcie sie =p @UP: *klana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja też się nie przełamię .Nie sprawdzałem .Nie głosuję . PS:WTF?! Ingen udowodnij że jesteś soba ;p .Na pw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi