propaganja Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Chciałęm ogłosić wszem i wobec że właśnie poczułem się jak anioł stróż, ratująć ludzkie istnienie, tak ze ludzkie istnienie nie wie nawet o mojej ingerencji. Howgh. No co.. jeszcze nigdy nie założyłem durnego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No co.. jeszcze nigdy nie założyłem durnego tematu. A ten o dupach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 o dupach był ######sty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 IMO, nie jest taki zuy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 powiedziałbym że całkiem w cipke. ale cipka to podobno wyraz wulgarny. ale ogolnie to z siebie dumny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Lepiej przystopuj, propa, bo taryfa ulgowa kiedyś się skończy. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 heh ale serio dla mnie to chore że wyrzej wymienione słowo na litere c jest niby wulgarne.. to tak jak powiedzieć dupa czy siusiak. rozumiem gdybym napisał piz** albo c**j czy cos... ale C...? to przeciez bardzo ładne słowo, ani nie niegrzeczne, ani nie jakies specjalnie pejoratywne.. Tak na to patrze, przeciez bezsensu pisać pochwa bo to jak jakiś robin hood czy coś brzmi.. a kapsko? mało kto wie co to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Heh, widzisz niektórzy to mają szczęście Ja jeśli piszę głupie tematy to zostają na forum, a jeśli dla mnie ważne to najczęściej trafiają do kosza .. ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Heh, widzisz niektórzy to mają szczęście Ja jeśli piszę głupie tematy to zostają na forum, a jeśli dla mnie ważne to najczęściej trafiają do kosza .. ;] Fervi ciężka sprawa. proponuje zostac aniołem stróżem, ew. silent assasinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dobra, jak już zakładasz tego typu temat, to pisz o szczegółach. Przynajmniej będzie co poczytać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 heh ale serio dla mnie to chore że wyrzej wymienione słowo na litere c jest niby wulgarne.. to tak jak powiedzieć dupa czy siusiak. rozumiem gdybym napisał piz** albo c**j czy cos... ale C...? to przeciez bardzo ładne słowo, ani nie niegrzeczne, ani nie jakies specjalnie pejoratywne.. Tak na to patrze, przeciez bezsensu pisać pochwa bo to jak jakiś robin hood czy coś brzmi.. a kapsko? mało kto wie co to znaczy Ale mi chodziło o zakładanie bzdurnych tematów. ;q Topic za jakiś czas idzie do kasacji. E: O, Ranmusisko. =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 heh ze szczegółami cieżka sprawa bo długa historia, która udownodniła że potrafie być bardzo sugestywny i lekko zamanipulować ludźmi, nie chce zanudzac bo jest tego wiecej niż waćpan Mickiewicz raczył maznąć o panie tadku, po prostu chcialem sie pochwalic jaki to ze mnie cwaniak :thumbsup: ludzka rzecz :thumbsup: pozdro a temat w sumie mozna skasować, ale połączenia dup z rozmowymi niekontrolowanymi wam nie wybacze :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 nie chce zanudzac bo jest tego wiecej niż waćpan Mickiewicz raczył maznąć o panie tadku No to zanudzaj, lepsze to od ciągłego powielania pytania, jak zapisać grę w postaci exe ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi