Maxius Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Temat: Gra Informatyczna Zasady Konkurs polega na zrobieniu gry informatycznej. Może być to np: jak rozwalamy komputer, lub składamy go. Gra na konkurs jaka będzie zależy od waszej wyobraźni. Ja też biorę udział w konkursie. Zakończenie: Zakończenie w niedziele 27.04.2008 godzina 14:00 mało czasu daje ale to chyba wystarczająco. Ocenia/ją: Zostanie utworzona sonda. Pozwolenie od gnyska Lista Uczestników: - Moldis - Harvester - maciusiowo1 - Luksor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Masz pozwolenie od admina/moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Rozwiń wypowiedź "Gra informatyczna" plax! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Czasu za mało. Nie zdąrzą mi przywieśc komputera z naprawy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Przecież to oczywiste że nawet jak ci ktoś zrobi grafikę to i tak nie wygrasz? więc po co zgadasz ten konkurs? XD A po za tym tak jak powiedzieli przedmówcy, musisz mięć pozwolenie, masz je? a po drugie i tak nie wiadomo o jaki tym gier chodzi.. A po za tym wybierz jakiś już utworzony gatunek gier a nie wymyślasz badziewie >,,> http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_gatunk%...r_komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 @Ziomaleq: Ma być na niby, czy na serio chcesz se kompa rozwalić? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Taka gra może być podałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 hmmm, może opracuje demko mojej gry p.t. "Przygody Kasperskiego: Totalna Sielanka" na konkurs? W końcu jest to gra której akcja dzieje sie w komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Dobra dopisze cię do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Może ja spróbuje, ale przy zapisaniu się na konkurs, jest obowiązkowe oddanie pracy(gry) ?? Jeszcze jedno, gdzie oddaje się te gry ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Na pewno maciusiowo1 wygra, bo jego Przygody Kaspersky'ego (pierwsza wersja) była fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 @ krzy100f Nie jest obowiązkowe. Jak nie zdążysz do jutra 14:00 nie bierzesz udziału w głosowaniu. Wgrywasz na uploader i dajesz linka w tym temacie. PS. Wpisać cie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Pomyśle, spróbuje zrobić jak będzie szło to poprosze aby zapisać jak nie, to nie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ale muszę wiedzieć wcześniej - Jak nie zdążysz nie martw się nie musisz obowiązkowo oddać pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Lista Uczestników: - Ziomalek1996 - maciusiowo1 W tym że maciusiowo oddaje wcześniej już zrobioną gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Buehehehe..mam fazę.. ;D Dopisz mnie do uczestników.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Tak! I Moldisa też dopisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Dopisz mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 I wyrzuć maciusiowo, wszyscy mają zrobić grę w niecałe 2 dni a on już pracował nad swoją trochę czasu... Chyba, że zrobi nową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 hmmm. Wymyślenie fabuły w 23 godziny to jest dopiero wyzwanie. Dlatego też nie oddam mojego projektu (w skrócie PK:TS). Już zabieram się za tworzenie czegoś nowego. EDIT: Już mam! Będzie to gra spostrzegawcza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Bardzo przepraszam ale ja w tym konkursie nie wezmę udziału ale wy weźmiecie po prostu mi tak wypadło. Powodzenia! Ja też oceniam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ale wy weźmiecie Nie rozkazuj nam. Będą dwie prace, skoro ty nie bierzesz udziału ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 I jeśli ty oddasz :P Wiecie, co jest nie fer w takich userowych konkursach? Ja dla przykładu robię grę pół roku. I mówię: "Robię konkurs. Macie czas do jutra. Temat to [...]". Po czym sam daję grę robioną pół roku i piszę, że ma tylko jeden dzień... Nie mówię, że tak jest i w tym przypadku, ale łatwo tak oszukać. Może normalnemu człowiekowi nie spraw satysfakcji wygrana w taki sposób, ale jakiemuś noobowi na pewno... PS: Podkreślę jeszcze raz: Nie mam na myśli tego przypadku :P PS2: Ale ładny pasek w sygnaturce :D Właśnie po nim Cię rozpoznaję :P Bo nicku i tak nie zapamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Taa.... zapowiadają się świetne zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Taa.... zapowiadają się świetne zawody. Tylko nie uśnij... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No dobra jest 14:00 przedłużę do 14:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No dobra jest 14:00 przedłużę do 14:20 Za mało .Mamy się cieszyć ,że przedłużyłes o 20 minut ?Przedłuż do wtorku ;p A pozatym - przedłużyłeś konkurs po jego skończeniu ,co ma być ? Ja i tak nie biorę udziału ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/up3751_4_Bug2000.html To gra informatyczna, zabawa w formatowanie dysku! Nie pytajcie jak zatrzymać, niewiem sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Gratluję wygranej, Harvester... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 @Harvester Twoja "gra" jest fajna :) 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi