Nikas Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Siemka! potrzebuje loga do mojej najnowszej gry lollu adventure screen na zachęte logiem ma być napisa "Lollu Adventure" ale taki jakiś śmiesnzy ;P wymiary takie większe pozdro,Nikas. :bye1: EDIT: 400x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 wymiary takie większe czyli jakie ? konkrety... to nie takie trudne napisac wymiary ktore by ci najlepiej pasowaly. Ktos moze zrobic np. wiekszy napis niz dlugosc roomu w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jutro ci coś namaluję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tu masz takie logo Jak chcesz, aby było śmieszne dodaj klauna ;] to sobie zwiększ ;] w GM jest taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tak głupie, że aż śmieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 solmiś fajne,ale lepiej by było na białym tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 W sumie to jeśli gra ma dużą grywalność to przydała by się zmiana całej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Frevi: Weź przestan z ty stylem MacOS bo sie rzygac chce.Jeszcze ten cien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że widząc to logo padłeś ze śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 thx snake,jak zwykle fajne logo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 chcesz to ci wymodeluje coś w CINEMA 4D Dobra masz grafike jesli użyjesz w grze daj mnie do credits i powiedz mi kiedy premiera gry moge ci więcej grafik wykonać Mówię jeśli bo grafa nie jest za piękna bo robiłem w 3 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Nie zauważyłeś, że Nikas już dostał logo i ma zamiar je wykorzystać? Czy wy robicie wszystko, żeby nabić posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dokładnie,zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi