SexyLemur Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Padłem i nie wstanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Och, dziękuję za komplement :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Och, dziękuję za komplement :D . może to przez ten dziób w twoim avatarze :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Skoro ten 'pan haker' jest taki groźny i w ogóle mastah to niech tu z nami pogada <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @UP: Kurde, przecież mówię, że to JA - Jakieś pytania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Skoro ten 'pan haker' jest taki groźny i w ogóle mastah to niech tu z nami pogada <_< zacznij myśleć potem sie oddzywaj... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nikomu nawet nie przyszło do głowy, KTO mógł pisać te posty z konta Ingena >.>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Albo to jakiś dowcip, jakiś dowcpiniś jaja sobie robi ;] Trzeba jakiś skrypt, kto się zaloguje na GMClan, ma zapisywać IP i nick ... ;] Fervi Skąd do ciebie pisze? pocztą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nikomu nawet nie przyszło do głowy, KTO mógł pisać te posty z konta Ingena >.>? jest taki palant w Puławach ,którego nienawidze,podobno z niego detektyw dobry i pisze pamiętniki :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Sry, ale to już totalna dziecinada ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To zaczyna być żenujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 EJ TO NIE JA TEN TEMAT NAPISAŁEM PROSZĘ PRZESTAĆ BO WYBUCHNĘ!! Fallord: jezeli zauważe że nie będzie kasy na karcie moich rodziców, to z czterech liter nogi CI powyrywam!! Konto do czasu wyjaśnienia na NK jest zablokowane więc nic nie zrobicie. Dobra, hakerze, powiedz co mam zrobić byś przestał robić czyli włamywać mi się na konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ale trzeba przyznać, ze fota Ci się udała xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 wybuchaj :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ALE TO NIE JA JĄ ZROBIŁEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 wiemy, ten pan sam Cię tym białym w twarz postrzelił... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Marek widzisz, że to fota przerobiona i nie ja ją tu dałem(IP się kłania.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 śmieszny jesteś ingenie mam nadzieje,że ten 'hacker' cię wykończy i zajedzie jak na tym zdjęciu :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @UP: Kurde, przecież mówię, że to JA - Jakieś pytania ?To Ty? Pytam się tylko raz i zgadnij co uzależniam od twojej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ciągle mówi że to on z mechanikami Ranma zrób coś już nawet coś z kontem gnyska się stało zobacz na pw od niego: Prywatna wiadomość gnysek Re:renga, Dzisiaj, 20:40 Delete Post Quote Post Młody Padawan Group Icon Grupa: Administratorzy Postów: 1,954 Nr użytkownika: 23 Dołączył: 2-June 04 QUOTE to co zmienisz mi tą rankę na "kotlecik" ? proszę..!! spierdalaj lol.gif :| nigdy by tak nie odpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No odpisał, i co z tego? Ja też tak mogę napisać spier***** ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To napisał gnysek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 kulam się po ziemi ze śmiechu,widać że gnysek od tego numeru z nauczycielem stał się twardzielem :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ingen, czemu Ty się zawsze musisz tak kompromitować? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 buahahah Grela ile ty masz lat :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 lat 12 a już robisz takie rzeczy jak na zdjęciu...? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja chyba zaraz zacznę dawać ostrzeżenia wszystkim, którzy tutaj głupkowato spamują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 aaa Co on takiego robił na zdjęciu? ;/ Ranmus: Gratuluję 100% warna, ban. Tym razem pójdę jednak na rękę i tylko na dwa tygodnie, zamiast na amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 widać że już każdy mu grzebał na koncie :lol2: Ja nie :D Nikomu nie zaglądam w cudze konta ,zachowuję się jak gdyby nigdy nic . Co do tematu to tylko bym naspamował i warna bym dostał :sp_ike: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nikomu nawet nie przyszło do głowy, KTO mógł pisać te posty z konta Ingena >.>? jest taki palant w Puławach ,którego nienawidze,podobno z niego detektyw dobry i pisze pamiętniki Dla mnie to już jest bardziej niż oczywiste, elo. Mam dać jeszcze neonową strzałkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi