Mateki Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Object nie chce zmie nić parrenta, a gdy dałem: GML if object_set_parent(obj_parent,obj_hero) draw_sprite(s_hud,0,0,0) Gra niechce sie odpalić Co jest nie tak? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Object nie chce zmie nić parrenta, a gdy dałem: GML if object_set_parent(obj_parent,obj_hero) draw_sprite(s_hud,0,0,0) Gra niechce sie odpalić Co jest nie tak? :blink: Co do kodu to: GML if object_get_parent(obj_parent,obj_hero) draw_sprite(s_hud,0,0,0) Tak chyba powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Wrong Number of arguments in function script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) U mnie to samo... wie ktoś jak to zrobić? Edytowane 8 Września 2009 przez Mimek Nie odświeżamy tak starych tematów. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 1. Odświeżasz temat. 2. Żeby nie było GML if object_get_parent(obj_parent) draw_sprite(s_hud,0,0,0); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 bo to jest na JEDEN argument. na dwa jest object_set_parent. a co wy w ogóle chcecie osiągnąć?! O.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi