propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 szukam jakiejs ciekawszej opcji na zmniejszenie wagi tych spritów, bo to robi sieke z ramem. no i robie lepszy obieg, wywalanie i wczytywanie spritów. ogólnie powinno byc gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dziwna sprawa że ja na tym złomie to ciągne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 za pare dni bedzie nowe demko. zrobiłem opcje ze na minimum detali ladowane sa sprity o polowe mniejsze i rozciągam je gmowo. powinno żreć już jakieś 1/3 mniej ramu. bedzie też cały lvl, sklejony tak jak bedzie w pelnej wersji - wiec wpadnie jeszcze jakis sens, nie tylko widoczki i klimat. Mysle tez nad wporwadzeniem energi i typowej walki wręćz, nie tylko minigierki jak do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 W takiej grze walka wręcz mogłaby zepsuć klimat, IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dobrze zrobiona nie zepsuje, ale zobacze jak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Swietny klimat :thumbsup: Troche sie w tych korytarzach pogubilem, a z psycholami sie cackac nie bede, jakis zaczyna burkac to kula w leb. Dobrze by bylo zebys na koncu pokoi zrobil sciany tak zeby nie mozna bylo wychodzic poza room. 5/5 ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 sciany sie zrobi ;] teraz planuje rozwinac nieco ruchy glownego bohatera (prosta i malo skuteczna walka wrecz, odskakiwanie na boki itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 http://www.sendspace.com/file/5xr1jg nowe demko. na sendspace bo nie chce mi sie walczyć z uploaderem. głównie dorobione menu i intro. i głównie zależy mi na opiniach na temat intra. sam poczatkowy filmik wazy ponad 20mb, puki co zostawilem w exeku.. tu jest wlasnie opcja nie wiem czy go tak zostawic czy walnąć avi. Edit a tu link do samego intra: http://www.gmclan.org/up993_4_intro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 eeeehh TRIPle post ;) rządze ;) sprawa następująca: przydałby sie ktoś do pomocy, dokładniej chodzi o podkładanie dźwięków, nie trzeba mieć specjalnie wyrafinowanej dykcji - bo w końcu podkładamy głos psycholom. Jakby ktoś był zainteresowany to wiecie co robić ;) oferuje jakieś ciekawe bonusy w zamian, do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Jakieś słowa, czy tylko eeeeeee! ? Bo może ja się zgłoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 oo myśle że udawanie zombie byłoby dobre :D albo jakieś jęczenie, stękanie, można wpierdzielić ze 3 tablety przeczyszczajace i iść z majkiem do kibla :D joke :D nie wiem mogą być nawet jakieś chore pioseneczki, cokolwiek, w jakimkolwiek języku, ważne żeby dziwnie i dobrze brzmiało. idealne by były dźwięki jakie wydają zombie w serii thief, ale pewnie nie każdy gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 idealne by były dźwięki jakie wydają zombie w serii thief, ale pewnie nie każdy gral Nie każdy. Nagraj jak to brzmi to może coś się nagra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 idealne by były dźwięki jakie wydają zombie w serii thief Chodzi ci o ich warczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 no warczenie, jęczenie, nie wiem jak to nazwać, w każdym razie jak sie chodzi po ciemnych korytarzach i to słyszy to efekt kapitalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Byś mógł skręcić sobie jakiś testerów żeby sprawdzali na jakim kompie pójdą i byś podawał wymagania do gier :( Jak włączyłem na swoim złomie to mi cięło dokładnie tak samo jak w Wiedźminie :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi