Arion Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pojedynkują się: ja i 4 zawodników którzy się zgłoszą Temat:Praca admina w formie gry Zasady - Nie może to być symulator forum ani strony WWW - Maksymalny rozmiar gry to 100MB Zakończenie: 17 kwietnia 2008 Ocenia/ją: Sonda dla wszystkich [głosy Adminów liczone za 2] Lista zawodników Arion Konrad-GM Ziomalek1996 Luksor ........ Zgoda.Ranmus Zgłaszajcie się śmiało i róbcie "Adminówy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czemu maksymalny rozmiar 1mb ?? Grafika wiecej zajmuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No właśnie. W ogóle nie wiem jaki sens ma ograniczanie rozmiaru x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 heh, 1mb to waży połowa animacji głównego bohatera w mojej nowej grze.. a to wyjątkowo mało animowana postać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pozwoliłem sobie to poprawić i dopisać brakujące zera. 1MB chyba tyle waży pusta gra w GM. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Hehe więcej waży pusty projekt GM7 _^_ Pozatym: dlaczego tylko max 4 osoby? Choć i tak nikt się nie zgłosi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Choć i tak nikt się nie zgłosi <_< Nieprawda ja sie zglosze tylko musze porozmawiac z Arionem w kwesti wynagrodzenia Arion ile dajesz jak wygram ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Choć i tak nikt się nie zgłosi <_<Czuję, że może tak wyjść. Tak czy siak lepszy od biedy ten pomysł niż wcześniejszy pod tytułem "najbardziej noobiarska gra". Pozwalam zmieszać mnie / borka / gnyska / tymona z błotem (ale w granicach rozsądku i dobrego smaku). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ile dajecie jak ja wygram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zależy komu się podliżesz. Trzeba by było porównać grubość portfeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 skusiłbym się i o gnysiu pysiu coś nasmarował :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dlatego też dopisałem do wcześniejszego posta to i owo - żadnych zdjęć, prywatnych wjazdów itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja mam piątaka w spodniach i to moje jedyne fundusze.. ale moge skołować jakąś stówke jak chce ktoś sie pojedynkować na rozsądniejszą kase :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 nie ma nagrody propaganja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja biorę udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A czy można użyć gotowych grafik? ( jestem cienki w pixelarcie :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A mogą być przekleństwa w grze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 @Kondrad-GM mogą być @Luksor Nie ma mowy żadnych przekleństw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 @Luksor Nie ma mowy żadnych przekleństw Ale ja chciałbym zrobić, że np. ktoś pisze na forum: k***a j****a to trzeba dać mu warna. :P Ale jak nie można, to nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dalej dalej ja robie swoją grę nawet teraz więc zgłaszać się bo chcę mieć konkurencje @Luksor Napisane że to nie może być symulator forum to po co się pytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 To czym ma się zajmować admin jakiejś strony/forum jak nie pilnowaniem na niej porządku... -_- Bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłosiłbym się, ale czasu za mało :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja się zgłaszam dopisz mnie do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nobody: Administrator może pilnować sieci lokalnej, odpierać ataki hakerów, pilnować kamer w przebieralni TESCO itp. Co do tematu, po co komu to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dobra, mnie też dopisz! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Super ale gry mają być do jutra 11:00 bo później nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Hej hej, ja nie wyrobie do 11 bo po 1. Jestem do 14:20 w szkole i w ogóle nie wyrobie :) Przeduż do jutra 16:00 ok :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Konkurs jest do jutra aż do północy, a nie tylko do 11:00. W temacie wyraźnie jest napisane: 17 kwietnia 2008. Arion już nie może zmieniać zatwierdzonych zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ma być do jutra do końca dnia (24:00) bo nie zrobie! Konkurs jest do jutra włącznie, a nie tylko do 11:00. W temacie wyraźnie jest napisane: 17 kwietnia 2008. Arion już nie może zmieniać zatwierdzonych zasad. No właśnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi