Davka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Piszcie tutaj w jakie gracie gry oczywiscie ja zaczne: Ja w gry gram bardzo zadko ale jak juz to: -FIFA 08 -WORLD CHAMPIONSHIP POKER 2 -MOTOGP 3 URT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Space Hack, Stunt GP, Heroes 3: TSOD, Almora ( :P ), RollerCoaster Tycoon 3 Złota Edycja, Wolfenstein: Enemy Territory. Ale ogólnie rzadko gram w gry. EDIT: I jeszcze w sporo gier na PS2 i na najróżniejszych emulatorach konsol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja też gram, rzadko ale najczęściej w FoczkiRO(Ragnarok po polsku i parę bluźnierstw<lol>). Znaczy wszystko jest związane z bluźnierstwem. A inne to: Counter Strike Nonsteam - Mod do Half-Life'a. StoneLoops - :) Chyba wiecie. KDR/Dark KDR - To samo co FoczkiRO tylko że ang. Serious Sam Pierwsze/Drugie Starcie - Kto by nie znał? NFSU1/2 - Klasyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 -HoMM:V -Dungeon Siege II -BreakQuest =) Almora ( tongue2.gif ) To almora jeszcze jest? ;p Ostatnio nie siedzę w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A ja tworze gry... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Na litość Boską, ludzie. Opanujcie się! ;/ Dawno nie widziałem takiego nawału spamu i bezsensownych tematów. Davka, przed założeniem topicu, trzeba sprawdzić w wyszukiwarce, czy już taki nie powstał. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi