LoseKK Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Uważaj...Będzie sensacja! Zmienił tytuł! Będzie wojna secesyjna. Naprawdę nie umie się doczekać tych 2 pikseli więcej w każdym obrazku :rolleyes: A co do grafiki to lepiej programem użyć granientu jak się niema zdolności do cieniowania <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wojna Secesyjna, to nie będzie Najazd i wojna secesyjna wyjdzie za około 2 miesiące, tą gre tworze wraz z moją siostrą. Moja siostra jest pomysłodawcą i odpowiada za fabułe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Co tak po nim jeździcie? :confused: Nie lepiej mu powiedzieć "prosto w twarz" co musi poprawić? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nie lepiej mu powiedzieć "prosto w twarz" co musi poprawić? <_< Sądzę, że po grze widać co jest do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 o lol w drugim poziomie nie da się zabić tych samolocików ;'d ale i tak gra zasługuje na 5/5 :) KIEDY 3 CZĘŚĆ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nieeeee... Jak mogłeś mi to zrobić?? Nie będzie 3ciej części??? A tak się wczułem w ten wirtualnie wygenerowany świat wojny o przetrwanie Polski. Przynajmniej wojna będzie secesyjna. Myślę że po połączeniu sił z siostrą wyjdzie z tego naprawdę niezła gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wojzax, nie obraź się ale skończ z tą ironią, sam widze że gra jest do D.U.P.Y ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wojzax, nie obraź się ale skończ z tą ironią, sam widze że gra jest do D.U.P.Y ;p Szacunek. Przynajmniej teraz zauwazyles to , szkoda ze nie przed wystawieniem tej gry , ale zawsze to cos . Nastepnym razem sie postaraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wojzax, nie obraź się ale skończ z tą ironią, sam widze że gra jest do D.U.P.Y ;p Alez skad ta dawka Adrenaliny jak te samolociki nadlatuja ehh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ani trochę mi się nie podoba 2/5 postaraj się P.S zauważyłem że ostatnio na Gmc dołącza conajmniej 2-3 użytkowników dziennie skutki - denne gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Eee tam mnie wciągneeeełłłaa... :D 2.000000001/5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie chcę mówić, że zła - ale nie mój klimat. Na zachęte 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Gierka słaba xd Tak na prawdę tego typu produkcji nie powinno się kontynuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi