sfinkss Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Tytuł: Duch Gatunek: Opis: Moja "pierwsza z pierwszych". Bazuje głównie na sprite'ach podstawowych, tj. dodawanych wraz z GM'em. Sterowanie strzałkami. Trzeba zebrać wszystkie bonusy (lody, miśki, hamburgery itp.) Diament oznacza next level. W sumie jest 11 leveli, niektóre mogą sprawić więcej kłopotu. Należy unikać potworów (kropek, stopów itp). W dalszych levelach można się przed nimi ukryć chowając się za czerwonymi klockami. Download: download Rozmiar pliku: 1197 KB Autorzy: Programowanie: sfinkss + mili z forum Fabuła: sfinkss Grafika: sfinkss Muzyka:Roxette - Almost unreal Screeny: screen 1 screen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Głupie, brzydkie. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 To chyba nie jest twoja grafika :blink: A co do oceny: 1/5 :) Można było lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Co wy chcecie 5/5! żart ... 1+/5 za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 To chyba nie jest twoja grafika :blink: Zreszta tak napisal. Gra slaba , nudna nic rewelacyjnego do czego juz sie przyzwyczailem . 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Rapid Shareee hrrrr.... :angry: EDIT: Bazuje głównie na sprite'ach podstawowych, tj. dodawanych wraz z GM'em. ... Grafika: sfinkss ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Rapid Shareee hrrrr.... :angry: EDIT: ?? Ahh no tak , a wczesniej pisal , ze oparta na podstawowych GMowych spritach ;d , Sory moj blad :P A raczej sfinkss wprowadzil mnie w blad tym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zreszta tak napisal. Gra slaba , nudna nic rewelacyjnego do czego juz sie przyzwyczailem . 1/5. No nie wiem :/ ... Grafika: sfinkss ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Mogłeś chociaż zrobić własną grafikę a nie dajesz te z GMa i jeszcze tak brzydko to poustawiane, nieładne. Nie postarałeś się. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Głupie, brzydkie. 2/5 Popierem Harvaster"a ale ze "Jedna z pierwszych" to 2/5 :P Edit: Wrzuc na UPLOAD bo nie moge sciagnac <_< Edit2: Ludzie tak ciezko wrzucic na UPLOAD?? Edit3: Ej wiesz jest cos takiego jak SNAP w gm "Siatka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Z 2 strony Mark nie na darmo udostępnił te grafiki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 2/5 tylko dlatego, bo niema żadnych kulek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wtórna gra ze sprite'ami z GM'a :/ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Grafika pasuje do siebie.. masz plusa Grywalność hmm nie za dobra.. Dam ci 2.6/5 w zaokrągleniu 3 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Krzywo ułożone tilesety. A to że gracz odbija się od ścian = rox. Przejście w tym miejscu jest prawie nie możliwe ;/. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Daj chociaż na SpeedyShare ,jak nie chce ci się dawać na upload GMa .SS ma limit wielkośći pliku 30mb i nieograniczoną ilość ściągnięć z jednego komputera .Ściągać z rapida nie będę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Na wstępie przeproszę za to co tutaj napiszę ale muszę, no muszę. Po co ludzie w ogóle wystawiają na forum takie niewypały?? hmm ?? Przecież tam praktycznie nic nie ma... Grafika nie twoja i w ogóle jak dla mnie niegrywalna. I nie tyczy się to Ciebie. Oni pewnie podchodzą z takim czymś że lepiej wystawić "gó...no" niż w cale.A to jest błędne lepiej nic nie wystawić niż byle co. I lepiej posiedzieć trochę dłużej nad jedną grą niż 2h i wystawić...;/ Od razu nie mówię że ja robie super gry, ale nie wystawiam byle czego, i jak narazie zrobiłem jedną , druga (kountynacja jest w trakcie). A co do gry nie podoba mi się i 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 OMG. To ja takich gier kilka zrobiłem cienkich i wole ich nie pokazywać. Popracuj trochę i sam rób grafikę ( albo zatrudnij siostrę taty brata matki wujka cioci babci dziada na grafika) 2-/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 1/5, ponieważ malaria. Wogóle to wzoruj się na Myśliwym, to złote dziecko GM Clanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 bziuuuum sam się męcz z tym kotkiem jakiego mam na rapidzie ale gra super cudowna 6/5 sory to blad wdarl mi sie wirus 0/5 nie oceniam edit:wiecie ze z tym wirusem to zart co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nom nom 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Popierem Harvaster"a ale ze "Jedna z pierwszych" to 2/5 :P Edit: Wrzuc na UPLOAD bo nie moge sciagnac <_< Edit2: Ludzie tak ciezko wrzucic na UPLOAD?? Edit3: Ej wiesz jest cos takiego jak SNAP w gm "Siatka" HUH? oceniles gierke zanim ja sciagles? 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ogólnie gra słaba i zabugowana... :confused: Ale, rozumiem, że to jest twoja pierwsza gra, więc dam 2/5... c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Za rapida -5 do oceny. 2=/5. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Catch the Clown? 2? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Az mnie zatkało. bez oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Długo mnie tu nie było;) Witajcie, Mam do Was bardzo wielką prośbę. Czy ktoś może ma gdzieś przypadkiem zachowaną tą moją grę? (DUCH) ?:P Wiem, że to wybitne dzieło itp, ale mam do tego wielki sentyment, więc chciałbym znów ją zobaczyć, a na moich dysku już dawno jej nie ma.. Jeśli ktoś ją ciągle gdzieś ma, to proszę niech tu wklei;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Proszę bardzo :) Nie musisz mi dziękować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 mm, dzięki:P (Uprzedzając odp. niektórych, link z początku wątku już dawno nie działa;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi