Adiasso Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jaki jest kod na kierownie samochodem? Np. jeśli wciśniesz lewy + góra samochód pojedzie w lewo.. . Bardzo bym prosił o kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/up1105_11_drift.html no lol wystarczy poszukać ja to znalazłem nie używając opcji "szukaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja to znalazłem nie używając opcji "szukaj" Ale ty wiedziałeś o tym przykładzie a on nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Prosty kod: step: GML image_angle=direction przycisk lewy GML direction+=4 przycisk prawy: GML direction-=4 przycisk w góre: GML if (speed<6) speed+=0.5 puszczeie strzałku w góre: GML speed=0 strzałka w dół: GML speed=-3 puszczenie strzałki w dół: GML speed=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ale ty wiedziałeś o tym przykładzie a on nie Tu cię poprawie, nie wiedziałem o nim po prostu zajrzałem do działu z przykładami i jak byk było widać pare takich przykładów a on nawet pewnie się nie pofatygował żeby tam zaglądnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Co do tych dwóch przykładów dla założyciela tematu, musisz mieć zarejestrowaną wersję żeby je w pełni wykorzystać :] GML image_angle=direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jeśli nie masz zarejestrowanego to pozostaje ci gorszy alternatywny sposób: Najpierw musisz stworzyć sprita obróconego w prawo potem wybierz z menu animation>rotation sequence>counter_clockwise w number of frames wpisz 360 albo 36 (wtedy masz mniejszą jakość ale większą wydajność) i wycentruj sprita klikając przycisk center zamiast: GML image_angle=direction wpisz: GML image_single=direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiasso Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dzieki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi