baca Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Tytuł: Clear Out - Absolute puzzle Gatunek: Układanka Opis: na stronie gry Download: http://gamemaker.cba.pl/ Rozmiar pliku: 1.1mb Autorzy: Programowanie: Mateusz Bacławski Fabuła: Mateusz Bacławski Grafika: Mateusz Bacławski Muzyka: internet Screeny: http://gamemaker.cba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Głupia gra. Średnie wykonanie... Nie podoba mi się. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No ja daje 3/5 gierka spoko, wciagnela mnie XD i jeszcze ta muzyka :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Tego jest wiele na każdym forum :/ Ale za muzykę i grafikę daję ci: 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 nie lubię takich gier :( poza tym słaba 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Lubię takie mini-gry :] 4/5 Ale pozatym wydaje mi się ,że to jest przerobiony przykład :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie lubię gier tego typu , ale na zachęte 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ale pozatym wydaje mi się ,że to jest przerobiony przykład :thumbsup: GRĘ SAM ROBIŁEM I NIE KORZYSTAŁEM Z PRZYKŁADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 GRĘ SAM ROBIŁEM I NIE KORZYSTAŁEM Z PRZYKŁADU nie no, mastah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Gra nawet fajnie wykonana, nie wiem o co chodzi w gun mode, haos mode trochę trudny :P 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Taa spoko gierka... wykonanie dobre. A gierka jest okej :D. 5teczka żeby jakoś wyrównać (bo inni dali po 2je) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 4/5 Bardzo przyjemna gra i dobra grafika... Chyba nic więcej od takiej gry nie można oczekiwać. Jest tylko kilka drobnych błędów: a) Jeżeli nie zostały żadne bloki do skasowania - kończy się gra - to dobrze ale klocki nie zdążają spaść po tych ostatnich i gra jest przerywana a mogą się przecież ustawić nowe klocki prawda ? b) W trzecim trybie klocki muszą być poziomo - wystarczy że klocek odpowiedniego koloru przeleci obok to bloczki się skasują (tamten będzie spadał dalej) Przepraszam że tak dziwnie to opisałem ale jestem senny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Słabo, ale dam 3 za dobre chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi