Flaque Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ano widzę. Ojezu, pękam ze śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (Ale żem rzartnoł) odejdź precz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/uploader/3314/lolgmclan.png LOL :P Niezłe xD. Gdyby IPB wyświetliło takie coś kiedyś to byłby to bug ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Gdyby IPB wyświetliło takie coś kiedyś to byłby to bugO_O Niemożliwe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 O rly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja myślałem, że koniec świata. No cóż, człowiek uczy się przez całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jak dotąd, tylko to cuś od Ranmusa i to cuś od Kamrata mnie rozbawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ;D Niezłe :lol2:, mimo że robione w Paincie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Yoda:ROX TuxMan:a co ma do tego paint?? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Właśnie... Tu nie liczy się kreska tylko treść :P Mimo to, jak ktoś zrobi jakieś bazgroły, z których nie dowiesz się w ogóle o co chodzi to fakt... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z komiksu Yody mi się spodobała jedynie twarz Ferviego w ostatniej klatce ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z komiksu Yody mi się spodobała jedynie twarz Ferviego w ostatniej klatce ;p . Ogr wojownik. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ;D tak prawdziwe ze az smieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dopiero zauważyłem że malcolm_x zaśmiecił mi notatnik http://img183.imageshack.us/img183/497/ikstegc2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dupa, nie umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 @Flaczek: Rox. @Yoda: Trochę głupie, ale śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ——————/´ -/) —————--/—-/ —————-/—-/ ———--/´-/'--'/´-`ˇ_ ———-/'/--/—-/—--/¨-\ ——--('(———- -~/'--') ———\————-'—--/ ———-'\'————_-ˇ´ ————\———--( ————-\———--\ ofc to nie jest kierowane do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Głupie i durne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mistyk, z tego co się orientuję, to zamieszczamy tu WŁASNE treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 https://gmclan.org/uploader/3314/lolgmclan2.png LOL again :P .Chodzi o pierwszy temat z wierzchu i nick jego autora . A tak na luzie - FlaczeQ ,czemu zmieniłeś nick ? Czy to admini to robią ,jak jest jakiś alternatywny nick ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 lol, załóż taki temat ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 https://gmclan.org/uploader/3314/lolgmclan03.png I jeszcze to :P .LOL Again Again etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Na całe 5 stron jak na razie tylko ok. 2 śmiesznych prac. Słabo :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Cholera, przestańcie wysyłać screenshoty z gmc przerobione w paincie w 2 minuty, bo to ani śmieszne, ani fajne. Tylko się ośmieszacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Powiem to samo co w innym temacie - ten screen nie jest przerobiony. Mój Firefox pomaga mi zostać dyslektykiem ! Nie wiem czy kogoś to rozbawi, natomiast ja spadłem z krzesła ._.'' oraz miałem chęć zajee.........ania głową w ścianę ;o. Muszę go przeinstalować, bo to chyba jakaś edycja "dzieci neo" ;x btw. "Tylko się ośmieszacie." Nie powiem kto tu się ośmiesza sygnaturką i avatarem ; o Jak widać, są i tacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Zaxxis ty chyba naprawdę się tym podniecasz. http://img73.imageshack.us/img73/6264/lolzra9.png PS:Nie obrażaj dzieci neo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 PS:Nie obrażaj dzieci neo! Dziecko Neo to ty... Ten twój rysunek też od dzieci neo chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Polać panu wyżej. LoseKK - Najlepiej to wyjdz i nie wracaj... - Tylko zamknij drzwi.(Mam nadzieję, że w domu nauczyli), ewentualnie przez okno, je też zamknij. Do przerwy, w meczu Zaxxis - LoseKK, 1:0 dla Zaxxisa... Czekam na jakąś porządną riposte z twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie wiem czy kogoś to rozbawi, natomiast ja spadłem z krzesła ._.'' oraz miałem chęć zajee.........ania głową w ścianę ;o. Firefoxa pieprzy to, czy używasz polskich znaków, czy nie. Dlatego powinieneś ich używać (wszystkich, bo ż omijasz), jeśli chcesz mieć dobre poprawki z przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi