PoxiPol Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Gdy mialem Patton w opisie to staiu byl zly :< on nie lubi Pattona chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Flaczkó, przydałby się pasek z Klejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie, robię komiksy tylko o ładnych ludziach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Heh tu macie moją pracę, to moja pierwsza praca tego typu :P http://www.gmclan.org/uploader/4547/Scan10002.png Daje taki link ponieważ zawiera treść erotyczną, ostrzegam! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ale sutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Posiedź trochę nad biologią Basiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 a tam taka kropka to pepek? czy co? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 a tam taka kropka to pepek? czy co? ;] Nie,to kolczyk na.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 na brzuchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google - little help ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wzoruj się na tym: http://schnittberichte.com/schnittbericht.php?ID=4132 (tylko proszę, na tych po lewej, nie po prawej ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A co Wy myślicie że nigdy nagiej dziewczyny nie widziałem?? ta kropka na brzuchu to pępek mówiłem że to moja pierwsza praca więc :] Niestety takie cycki narysowałem bo jeszcze nie umiem dobrych cycków rysować :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A co Wy myślicie że nigdy nagiej dziewczyny nie widziałem?? A może widziałeś. Jasne, jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bo widziałem :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bo widziałem Nie kłam. Ci... pochwa wygląda chyba trochę inaczej, to nie jest zwykłe wcięcie. poza tym, to na czym się wzorowałeś? Na kreskówkach dla przedszkolnych dzieci? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 No nie miałem przed sobą nagiej dziewczyny więc nie zwracałem większej uwagi na pochwę wzorowałem się na niczym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jednym słowem, nie umiesz Bass. Jak już to coś w ten deseń: http://img178.imageshack.us/my.php?image=beztytuulo4.png (18+? jest tu ktoś taki poza adminami?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Rysowanie nagich kobiet jest dużo trudniejsze, niż ubranych ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tak, bo każdy zapomina o proporcjach ciała jak ma możliwość narysowania wyśnionych cycków czy tyłka. A w przypadku pracy Bassmastera to tak wygląda, jakby nigdy nie widział nagiej kobiety na rysunku, zdjęciu czy nawet na żywo :P . Tym bardziej, że narysowana naga kobieta jest nawet w podręczniku od biologii dla 4 klasy podstawówki (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No nie miałem przed sobą nagiej dziewczyny no właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Heh tu macie moją pracę, to moja pierwsza praca tego typu :P http://www.gmclan.org/uploader/4547/Scan10002.png Daje taki link ponieważ zawiera treść erotyczną, ostrzegam! :] W końcu mamy dowód na istnienie kosmitów - teraz kopulują z ludźmi i wydają na świat szare, owłosione kreatury ze zwisami :0 zawiera treść erotyczną, ostrzegam! xD bomba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Grela, ten pępek, o ile to pępek(?), jest zdecydowanie za nisko. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Oj, od razu, że za nisko.. Może chciał narysować myszkę? (tylko i tak nie wyszła ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 @PsiX Amrite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 @PsiX Amrite? What the f...BOOM!!!!! A tak na serio, widzę, że zajmujecie się anatomią :o. Bass, nie rysuj więcej plox :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 no właśnie. Właśnie Dziab, obiecałaś pozować i co?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A tak na serio, widzę, że zajmujecie się anatomią Anatomią stosowaną ;P Właśnie Dziab, obiecałaś pozować i co?? emot11.gif A potem patrzymy: Dziab trafila na YouTube xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Właśnie Dziab, obiecałaś pozować i co?? :] to chyba oczywiste, że to niemożliwe. : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dziab nie pozuje, ona przypa;a psy w piekarnikach : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 to chyba oczywiste, że to niemożliwe. : ] Jeśli nie, to co jakbym napisał DLL'a który na to pozwoli? Nie ma rzeczy niemożliwych. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi