Yoda Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Flaque : hahaha ######sty jest ten gość na końcu xd A wiesz chociaż o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Jeżeli nie chodzi tu o Yuri - gatunek mangi i anime przedstawiający homoseksualne związki lesbijskie. ani o komizm sytuacyjny, to nie rozumiem, wytłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Na serio to chyba chodzi o antagoniste z Red Alerta/Command & Conquer (nie grałem nigdy to dokładnie nie wiem, nie bijcie), który potrafi kontrolować ludzkie mózgi czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 I ma specjalne cuś na głowie, które pożyczył żołnierzowi, który kosztuje dwa razy mniej niż pies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 A jak tam z człowiekiem wodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Kolejna część epickich przygód Człowieka Wody, zbawcy świata. Przy tym epizodzie się najbardziej napracowałem i nawkurzałem =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 A ja powiem tak że człowiek woda jest słaby. Zwłaszcza 1 część ;/ Jedyne co było dobre to Haselhoff w drugiej. A hoovercat śmierdzi syfchanem. K obejrze 3 czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 "-nie jestem maly!!! - a jaki? -LASEROWY!!! -POWW!!!" Niezly ten tekst :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 E, tam, mam cukrzyce lepszy >:) mój brat ma ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 albo -a mam zawal -nieeeeeeeee (przez minutke) -zartowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Na youtube komciajcie, nie tutaj, bo tylko odstraszacie. `~` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Ehh najlepsza część. A Gluteus Maximus ma najlepszy głos :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 -A mogę pożyczyć X-boksa? -ŻRYJ CUKIER :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Czy was też żenują oczywiste, znane po obejrzeniu filmiku cytaty, które ludzie powtarzają w kółko w komentarzach? Serio nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 no tak, człowiek woda to słaba kupa jak już pisałem, nieśmieszne teksty, kijowe głosy i XDDDDDDDDDDFANI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ty też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 DOBREEEEEEEE flaque. Nie ma to jak dobra riposta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mógłbym powiedzieć to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Załatwcie to jak prawdziwi mężczyźni a nie jak miękkie parówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mógłbym powiedzieć to samo. Bronisz się jak antylopka zapędzona w róg. Nie wiesz już co robić to próbujesz zachować twarz i sypiesz poważnymi, pełnymi dojrzałości tekstami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mógłbym powiedzieć to samo? Nie bronię się, tylko po prostu daję ci sygnały, że nie dojrzałeś do wypowiadania własnego zdania, bo nigdy nie napisałeś "moim zdaniem". Skoro inni się śmieją, to znaczy, że to wcale nie ssie, tylko po prostu tobie nie pasuje, cześć. Czy was też żenują oczywiste, znane po obejrzeniu filmiku cytaty, które ludzie powtarzają w kółko w komentarzach? Serio nie? Mnie tak, szczególnie w życiu prywatnym >:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Skoro inni się śmieją, to znaczy, że to wcale nie ssie, tylko po prostu tobie nie pasuje, cześć. No właśnie od tego kto się śmieje zależy czy to ssie czy nie. bo nigdy nie napisałeś "moim zdaniem" Każda wypowiedź jakiegokolwiek człowieka, jest "jego zdaniem" jakby tak na to patrzeć. Więc każdy kto oceniając cos napisał: "brzydki", "nieładne", "nieśmieszne" nie dojrzał do wypowiadania własnego zdania? >;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 lubię placki ziemniaczane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pieter: zachowujesz się tak niedojrzale :((((( bierz przykład z Flaczka lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 lubię placki ziemniaczane jesteś niedojrzały. Nie napisałeś "moim zdaniem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 jesteś niedojrzały. Nie napisałeś "moim zdaniem".:boxed: powinieneś napisać "moim zdaniem jesteś niedojrzały. (...)", ignorancie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 :boxed: powinieneś napisać "moim zdaniem jesteś niedojrzały. (...)", ignorancie. a dokładniej to: "moim zdaniem powinieneś napisać "moim zdaniem jesteś niedojrzały. (...)", ignorancie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a gdzie twoje 'moim zdaniem' przed 'a dokładniej' ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tak spamować :( Ale z was moim zdaniem niedojrzałe smarkacze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi